Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Nolo moka! Iida Vainio jäi kiinni playbackista esiintyessään keikalla – video!

Nolo moka! Iida Vainio jäi kiinni playbackista esiintyessään keikalla - video!
Instagram / @kultaida

Kultamekostaan tutuksi tullut Iida Vainio toimii nykyään S.C. Helsinki United-futistiimin managerina, mutta hän on kertonut somessa myös tekevänsä musiikkia.

Musiikkia opiskellut Iida on nähty Teflon Brothersin keikoilla pariin otteeseen fiittaajana. Iida on julkaissut keikoilta videoita Tiktokissa.

Hänen hiljattain julkaisemansa video sai kuitenkin näreän vastaanoton, nimittäin videolla vaikuttaa siltä, että Iida jäi rysän päältä kiinni playbackista.

Tiktok-videolla Iida nähdään laulamassa Teflon Brothersin Lähiöunelmii-kappaleen Mariskan osuutta. Aluksi Iidan laulu kuulostaa upealta. Videon lopussa Pyhimys kuitenkin nappaa Iidalta mikin ja laulu vain jatkuu, mikä ei jäänyt huomaamatta seuraajilta.

”Pyhimys ottaa iidalta mikin pois käsistä, niin Iidan ääni kuuluu vielä vaik on kaukana mikrofonista. Ääni tulee jostain muualta,” yksi miettii.

”Kerrohan Iida omin sanoin, kuuluuko videolla sinun vai MARISKAN ääni,” toinen miettii.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

@kultaiida 🫶🏼😎 #foru #teflonii #foryou ♬ Lähiöunelmii – Teflon Brothers

Iida sai myös kritiikkiä hiljattain esiintyessään Huippukiva-seksilelukaupan järjestämissä kesäjuhlissa ja laulaessaan Erika Vikmanin Syntisten pöytä-kappaletta ilman taustamusiikkia.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos