Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Nepalissa sairaalaan joutunut Elina Gustafsson sai polttavan diagnoosin Suomessa

Nepalissa sairaalaan joutunut Elina Gustafsson sai polttavan diagnoosin Suomessa
Instagram / @ellugee

Entinen nyrkkeilijä Elina Gustafsson on palannut Suomeen Nepalin kiipeilyreissultaan.

Elina kertoi Instagramissa joutuneensa onnettomuuteen Himalajan vuoristossa. Hänen kiipeilynarunsa petti ja hän luisui vuoren rinnettä alaspäin useamman metrin, pysähtyen vain hiuskarvoja ennen jäärailoa.

Nyrkkeilijä kiidätettiin Nepalissa Katmandun sairaalaan, sillä hän sanoi lantion alueen tuntuneen kummalliselta. Suomeen palattuaan Elina suuntasi heti magneettikuviin ja sai polttavan diagnoosin.

”Eilen suoraan lentokentältä magneettiin pikkuketun saattelemana pusujen kera. Suoraan kuvista ortopedille joka sanoo: SUN RISTILUU ON TÄYDELLISESTI JA TÄYSIN MURTUNUT. Vastasin et jos himalajan vuoristossa pitää jotain murtaa sen pitää tehdä täydellisesti!” Ellu vitsailee.

”Kävi myös selväksi kuinka onnekas olen ollut… sen tiesin, mut sisäistin sen vasta, kun ortopedi muutamaan otteeseen sen sanoi ja kertoi mitä ois voinut nyt olla, esim pysyvät hermovauriot alapäässä jnejne,” hän kuitenkin vakavoituu.

Tuomio on kahden viikon täydellinen lepo.

”Koitan siis nyt ensin selvitä kahesta viikosta eteenpäin ja sitten katsotaan uudestaan mitä elämä tuo tullessaan,” Ellu lisäsi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos