Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Nelli Matula palaa! Yllättävä yhteisbiisi suositun suomalaisartistin kanssa

Nelli Matula palaa! Yllättävä yhteisbiisi suositun suomalaisartistin kanssa
Instagram / @evelinavirallinen

Laulaja Nelli Matula kertoi keväällä somessa aikovansa pitää keikkataukoa terveyshuolien takia. Nelli on myös pitänyt hiljaisempaa eloa somessa, vaikka onkin silloin tällöin päivitellyt seuraajilleen kuulumisiaan.

Nyt Nelli on kuitenkin palaamassa faniensa iloksi uuden biisin muodossa. Laulaja Evelina nimittäin laittaa tämän viikon perjantaina 30.6. ulos uuden biisin nimeltään Onnellinen, jossa Nelli Matula on mukana.

”Onnellinen feat. Nelli Matula ulkona ensi perjantaina 30.6. Mulle kantautu viesti keväällä että ihana Olavi Uusivirta toivoo just mun tekevän version hänen On niin helppoo olla onnellinen -biisistään ja mä suostuin samalla sekunnilla, tietty, huh, ja pian te kuulette mun biisin Onnellinen feat. upee Nelli Matula,” Evelina kirjoittaa Instagramissaan.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Nelli kertoi huhtikuussa Instagramissa aikovansa pitää tänä vuonna huolta terveydestään.

”Oon kärsinyt koko viime vuoden ajan sairastelukierteestä ja tästä huolimatta keikkaillut sekä tehnyt ja julkaissut musaa. Sairastelun ja rankkojen keikkojen yhdistelmä on lopulta ajanut kropan siihen pisteeseen, että nyt ei ole muuta vaihtoehtoa kuin pysähtyä,” Nelli kertoi somessa keväällä.

”Terveys on tärkeintä, ja sen on pakko ajaa tässä kohtaa myös keikkalavojen ja teidän kanssa koettujen maailman merkityksellisimpien kohtaamisten ohi.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos