Pidetään yhteyttä
Pussit.com mainos iso

Julkkikset

Näyttelijä Constance Wu pahan somekiusaamisen kohteena: yritti itsemurhaa, palasi vain varoen someen

Näyttelijä Constance Wu pahan somekiusaamisen kohteena: yritti itsemurhaa, palasi vain varoen someen
Twitter / Constance Wu

Näyttelijä Constance Wu tunnetaan muun muassa sarjasta Crazy Rich Asians ja Fresh off the Boat. Vuonna 2019 näyttelijä oli julkaissut Twitterissä ajattelemattomia twiittejä sarjan jatkoon liittyen, ja se aiheutti niin pahan somekohun, että näyttelijä joutui itsetuhoisuuden partaalle, kertoo Iltalehti.

Fanit olivat tulkinneet hänen twiittinsä epäkunnioittavina ja somemyrsky oli valmis. Constance katosi sosiaalisesta mediasta kolmeksi vuodeksi, ja nyt hän on varovasti palannut takaisin.

”Pelkäsin palata sosiaaliseen mediaan, koska melkein menetin elämäni sen takia. Kun kolme vuotta sitten julkaisin ajattelemattomia tviittejä sarjan jatkosta, sosiaalinen media raivostui ja nettikiusaaminen äityi melko vakavaksi,” hän sanoo.

Wu pahoittelee sanomisiaan Twitterissä.

”Kun sain joitain yksityisviestejä eräältä aasialaiselta näyttelijältä, joka sanoi, että olen häpeäksi Amerikan aasialaiselle yhteisölle, ajattelin, etten ansaitse enää elää.”

”On hullua, että muutama yksityisviesti vakuutti minut siitä, että minun pitäisi päättää elämäni. Onneksi ystäväni löysi minut ja kiidätti ensiapuun,” hän paljastaa.

Hän keskittyi kolmen vuoden aikana mielenterveyteensä.

”Seuraavien vuosien aikana laitoin urani sivuun ja keskityin mielenterveyteeni.”

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos