Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Natalia Salmen ennen ja jälkeen-kuvat huvittavat: katso kuvat!

Natalia Salmen ennen ja jälkeen-kuvat huvittavat: katso kuvat!
Instagram / @natasalmela

Yrittäjä Natalia Salmela julkaisee somessa usein työhönsä liittyvää materiaalia ja etenkin remppahommia on nähty Instagramissa jonkin verran.

Nyt Natalia hauskuutti seuraajiaan julkaisemalla ennen ja jälkeen-kuvia, joiden välissä on noin seitsemän vuotta.

Vasemmanpuoleisissa kuvissa Natalia on ammattilaisen ottamissa kuvissa ja tälläytynyt viimeisen päälle. Oikeanpuoleisissa kuvissa hän on keskellä remonttia seitsemän vuotta myöhemmin.

”Kävin vkloppuna kavereiden 30 vee synttäreillä ja omat 36 vee synttärit ensi viikolla alkoi tuntua entistä vaivaannuttavimmilta. Todellakin on ikäkriisi! 40 kolkuttaa nurkan takana. En juhli,” hän lupaa kuvatekstissä.

”Vasemman puolimmaisissa kuvissa olen 29 eli just täyttämässä 30. En tiä mitä ihmettä tässä välissä tapahtui. Ihan kuin joku olisi painanut pikakelausnappia. Tunnen kun otsarypyt pakkautuvat niinä aamuina, kun on nukkunut naama tyynyssä kiinni. Ainoa mikä mua lohduttaa on itseäni 10 vuotta vanhempi puoliso, niin onpahan lähellä joku, jota kolottaa vielä enemmän,” hän sanoo.

”Vanhenemisessa on toki sellainen hyvä juttu, että osaa laittaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin. Arjessa se tarkoittaa enimmäkseen sitä, ettei mikään jaksa määräänsä enempää kiinnostaa. Aa, oot jotain mieltä tästäkin postauksesta? Sen kun,” Natalia tokaisee.

”Sen verran toki vielä haluan olla elämän syrjässä kiinni, että taidanpa ottaa säännöllisen ruokailun ja nukkumisen takaisin repertuaariin. Lenkillä ei tarvi paljoa käydä, kun näköjään vähenee tuo söpö lapsenpyöreys kasvoista ihan vain ikääntymällä,” hän miettii.

Seuraajilta on sadellut tykkäyksiä ja kannustavia kommentteja.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos