Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Nanna Karalahti palaa Suomeen: ”Hyväksyminen on vaikeampaa”

Nanna Karalahti palaa Suomeen: "Hyväksyminen on vaikeampaa"
Instagram / @nanna.koo

Hyvinvointivalmentaja Nanna Karalahti on viettänyt viime aikoina aikaa Espanjan Marbellassa. Viikkokausia kestänyt reissu on kuitenkin nyt tullut päätökseen ja Nanna on avautunut fiiliksistään Instagramissa.

”Niin vain Espanjan reissu on tullut päätökseen ja aika palata Suomeen. Pakko kuitenkin todeta että ensimmäistä kertaa ikinä tulen näin onnellisena myös takaisin kotiin, paikkaan jossa on todella hyvä olla,” hän kirjoittaa.

”Rakastan arkea, rutiineita, työtäni, ihmisiä ympärilläni ja ihan todella paljon sitä omaa kotia. Oon kiitollinen kyllä kaikesta mitä elämä on tällä hetkellä tuonut eteeni ja mitkä asiat olen itse työlläni tehnyt,” hän jatkaa.

”Valo ja lämpö tekee ihmiselle hyvää, sitä ei käy kieltäminen. Mutta niin tekee tunnelmallinen pimeys, paikka pysähdykselle ja olemiselle. On mahdollisuus tunnustella omaa arkea ja rutiineita. Tunnustella miltä tuntuu elää omassa nahassaan, siinä pääkopassa, siinä ympäristössä. Vaatiiko se muutosta vai hyväksytäänkö se mitä olemme ja mitä on?”

”Hyväksyminen on vaikeampaa mutta pidemmällä mittakaavalla paljon parempaa. Ehkä vähän paradoksaalista, että myyn muutosta mutta kerron vastauksen löytyvän hyväksynnästä. Sen ymmärtäminen nimittäin tekee muutoksen.”

Seuraajat ovat kommentoineet julkaisuun hyväksyvästi ja monilla sydänemojeilla.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos