Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Nanna Karalahti avautuu eron jälkeisestä vapaudesta: ”Omat voimat loppuvat”

Nanna Karalahti avautuu eron jälkeisestä vapaudesta: "Omat voimat loppuvat"
Instagram / @nannakaralahti

Hyvinvointivalmentaja Nanna Karalahti ja entinen jääkiekkoilija Jere Karalahti laittoivat taannoin erohakemuksen vetämään.

Nyt Nanna on avautunut Instagramissa eron jälkeisestä vapaudesta.

”Erot ovat raastavia etenkin kun on yhteisiä lapsia. Kun omat voimat loppuvat, niin kipeitäkin päätöksiä on pakko pystyä tekemään. En tule ikinä missään tilanteessa puhumaan lasteni isästä kuin hyvää enkä toivo mitään muuta kuin pelkästään parasta,” Nanna aloittaa julkaisunsa.

”Vapaus on löytynyt sydämestäni ja vapaus tuo mulle onnellisuutta. Voin sitoutua vahvastikin, mutta ainoastaan vapauden kautta. Vapaus ei riistä multa mitään vaan antaa tilaa, antaa sielulle happea. Se antaa mulle vapauden myös olla heikko ja haavoittuvainen,” Nanna miettii.

”Ennen kaikkea se antaa mulle vapauden olla minä. Vapaus on aina ollut mulle yksi tärkeimmistä arvoista, mutta tuntuu, että olen viimeisinä vuosina itse lukinnut ja kahlinnut itseni. Kokenut, että mun pitää. Pitää olla jotakin. Vapaus on vapauttanut mut täysin olemaan vaan minä. Enää ei täydy, enää ei pidä. En ole vastuussa muista ihmisistä ja heidän tekemisistään. En ole vastuussa muiden onnellisuudesta enkä kurjuudesta,” Nanna jatkaa.

”Keskityn omaan keskeneräisyyteeni ja tykkään siitä. Nyt mulla on vapaus ja vastuu vaan itsestäni ja omista lapsistani. Vastuu, vapaus, rakkaus ja onnellisuus. Vapaudessa on voima sanoa ei.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos