Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Näin Sointu Borg kommentoi TTK-treeniä: ”Tunnetilat on seilannu…”

Näin Sointu Borg kommentoi TTK-treeniä: "Tunnetilat on seilannu..."
Instagram / @sointuorvokki

Yrittäjä ja Diili-voittaja Sointu Borg on mukana uudella Tanssii tähtien kanssa-kaudella.

Sointu aloitti treenit kolme päivää takaperin ja hän on ehtinyt jo harjoitella useampia tanssiaskeleita. Hän paljasti sosiaalisessa mediassa, miten treenit ovat sujuneet.

”Kolme päivää reeniä takana ja kertaakaan en oo viä porannu! Tosin viä kerkee. Rehellisyyden nimissä tunnetilat on seilannu innostuksen, ilon, euforian, onnistumisen, turhautumisen, kauhun ja jännityksen välimaastossa. Jos joku on selvää niin se, että reenata saa niin vaan penteleesti, meinaan näin muita vierestä seuraten taso on korkeella. Eikä oo ees värikynää mukana. Treenattava on aivan himona, mikäli ei halua lentää heti kättelyssä niskapersotteella pihalle,” Sointu sanailee Instagramissa.

Sointu sanoo myös, että helpolta näyttävät asiat eivät todellisuudessa olekaan niin helppoja.

”Plus se on tullu selväks, että moni asia, mikä näyttää omaan silmään suht helpolta, onkin teknisesti haastavaa ja työn takana saada ajettua aivoihin sisään. Tanssikengätkin on aika elämys kuulkaa!” hän miettii.

Sointu sanoo olevansa hyvin tyytyväinen tanssipariinsa Henkkaan. Tanssiparilla sujuu kommunikaatio ja hauskaakin on.

”Pakko sanoo kuitenkin, että parista oon todella tyytyväinen. Jännitin nimenomaan tanssiparia ja tekemisen dynamiikkaa paljon ennen kun tavattiin @tansner kanssa. Henkan seurassa läppä lentää ja reenaaminen tuntuu luontevalta. Ei tarvii jännittää ja ollaan molemmat suorapuheisia. Toisin sanoen kommunikaatio pelittää ja uskallan sanottaa keloja ääneen, varsinkin jos meinaa aivojen ylikuormitustila iskee kesken kaikenmaailman pyörähdyksiä. Joka päivä on ollu hyvä ja luottavainen fiilis tän herran valmennuksessa,” Sointu kertoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos