Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Näin raju on Sampo kaulasen vesipaasto: ei heikkohermoisille!

Näin raju on Sampo kaulasen vesipaasto: ei heikkohermoisille!
Instagram / @kaulasam

Äkäslompolossa sijainneen Jounin kaupan myynyt kauppias Sampo Kaulanen kertoo Instagramin tarinoissaan ryhtyneensä vesipaastolle.

Rajuun paastoon kuuluu syömättä oleminen jopa 36 tuntia. Sampo mainitsee tarinoissaan, että vaihtoehtona oli tehdä kuivapaasto ja olla syömättä ja juomatta koko 36 tunnin pätkä. Hän on kuitenkin hörppinyt vettä matkan varrella.

”Mie eilen aloitin vesipaaston 24 tuntia sitten. Ja tässä tätä nyt kidutan menemään. 36 tuntia olis tarkoitus olla syömäti. Mie en siihen kuivapaastoon lähtenyt, että vettä oon tässä hörppinyt,” Sampo sanoo tarinoissaan metsässä kävellessään.

Sampo kertoo, ettei ole löytänyt syytä paastolle. Paastoaminen ei Sampon mukaan ole mukavaa ja se vaatii paljon mielenlujuutta, sillä mieli on Sampon mukaan vekkuli kaveri, joka ehdottelee mukavampia vaihtoehtoja, kuten Suffelin syömistä sohvalla.

Paastoamisella voi kuitenkin olla terveyshyötyjä, sillä painon putoamisen lisäksi paastoaminen voi auttaa jo solutasolla.

Sampo kertoo tarinoissa, että hänen olonsa paaston aikana on vaihdellut.

”Olo on vaihdellut. Aamulla oli selkeä, mahtava, ei mitään hämminkiä. Mähän kävin eilen juoksemassakin 15 kilsaa ja tänään salilla ja nyt täällä mettässä kävelemässä, Sampo kuvaili tiistaina senhetkistä olotilaansa ja kertoo samaan aikaan huomaavansa, että energia on käymässä vähiin.”

”Mutta oonhan mä tässä liikkunutkin paljon, että enhän mä näitä koskaan oikeen tee. Mutta kunhan nyt teen,” hän lisää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
1 kommentti
Tilaa
Ilmoitus

1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos