Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Näin Paula Joukasen elämä muuttui Miss Suomi-tittelin jälkeen: ”Suurin ero…”

Näin Paula Joukasen elämä muuttui Miss Suomi-tittelin jälkeen: "Suurin ero..."
Instagram / @paula.joukanen

Vuoden 2023 Miss Suomi Paula Joukanen teki historiaa napatessaan Miss Suomen tittelin, nimittäin hän on historian ensimmäinen punapäinen voittaja.

Oikeustiedettä opiskelevalla Paulalla on pitänyt kiirettä tittelin voittamisen jälkeen. Hän kertoi hiljattain Instagramissa, että häneltä kysytään usein, miten hänen elämänsä on muuttunut.

Paulan mukaan hänen elämänsä on samaan aikaan muuttunut paljon ja ei yhtään.

”En vieläkään oikeastaan sisäistä sitä, että olen Miss Suomi ja että tämä titteli on ikuisesti muuttanut elämäni kuluni ja olen jopa pariin otteeseen nähnyt unta Miss Suomen voittamisesta ja pohtinut unessa että ai vitsi ois kiva voittaa,” Paula kertoo somessa.

”Ehkä tämä on se suurin syy siihen, että olen pitkälti vielä ”sama vanha Paula” ja pari kertaa oon jopa unohtanut henkilöesittelystä ton tittelinkin. Ei sitä, etten arvostais sitä vaan päin vastoin; se tuntuu niin luonnolliselta asialta, että sen meinaa unohtaa,” hän sanoo.

Hän kertoo suurimmaksi eroksi sen, että hänet tunnistetaan kaduilla.

”Suurin ero entiseen on se, että mut tunnistetaan. Kaduilla, kaupassa, ravintoloissa, viihteellä ja kun yövyn mun kakkoskodissa @valohotelwork ssä. Se on samaan aikaan imartelevaa mutta outoa – miks joku haluis mun kanssa kuvan?!! Vielä ei ole onneksi lainkaan tullut sellaista fiilistä että saisipa ”vanhan” elämän takaisin mutta eiköhän sellaisiakin periodeja elämään tule ja se on ihan ok,” hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos