Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Näin Käärijä yllätettiin ennen Euroviisujen finaalia: nyt on oikea bäkkäri!

Näin Käärijä yllätettiin ennen Euroviisujen finaalia: nyt on oikea bäkkäri!
Instagram / @paidatonriehuja

Tänään 13.5. alkavat Euroviisujen finaalit, jossa Suomen viisuedustaja Käärijä on sijalla numero 13. Kisa alkaa kello 22:00 Suomen aikaa.

Käärijä koki tänään melkoisen yllätyksen Euvoviisujen backstagella. Hänelle oli nimittäin järjestetty ihan oikea bäkkäri herkkuineen päivineen.

Uuden Musiikin kilpailun virallinen Instagram-tili julkaisi videon Käärijän innostuneesta reaktiosta.

”Käärijän yllätetään! Euroviisu-backstage sisustettiin salaa Jeren suosikkiasioilla 13.5. Seinältä löytyvät kuvina Jeren idoleita, mm. Vesa-Matti Loiri, Lordi, Till Lindeman (Rammstein) Maja Ivarsson (The Sounds), Judas Priest, Vjerka Serdjutška, Triple H sekä kuvia Jeren bändistä, Cha Cha Cha:n biisintekijöistä, sekä Jeren ystävistä. The Rasmuksen Lauri bongattu!” Uuden Musiikin Instagramissa kirjoitetaan.

”Lisäksi bäkkäriltä löytyi myös glögiä (tietenkin!), limelonkeroa, ruisleipää, pastilleja, sirkusaakkosia, lätkäkarkkeja, denssiä, chilipähkinöitä, suklaata, arpoja, pakka lätkäkortteja ja urheilujuomaa. Ja JyPin pelipaita!” teksti jatkuu.

Käärijä oli innoissaan bäkkärin ylläreistä.

”Herranjestas! Vahauuu! Nyt on aito bäkkäri. Kuka nämä on hommannut? Täällä on paljon mulle tärkeitä juttuja. Ai kun kiva. Tulipa kotoisa fiilis,” hän sanoi.

Nyt peukut pystyyn iltaa varten!

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos