Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Näin Jenni Alexandrova täytti haaveensa: ”Jossain vaiheessa se alkoi ärsyttää”

Näin Jenni Alexandrova täytti haaveensa: "Jossain vaiheessa se alkoi ärsyttää"
Instagram / @jenalexandrova

Radiojuontaja Jenni Alexandrova julkaisee usein Instagramissa syvällisiäkin ajatuksia. Hiljattain hän kertoi seuraajilleen, kuinka hän täytti haaveitaan.

”Haaveilu on halvin matkustamisen muoto. Suljet vaan silmäsi ja päätät mihin lennät. Ehkä Malediiveille? Vai sittenkin asuntoosi Barcelonan keskustassa? Voit myös rakentaa mielikuvissa elämäsi juuri sellaiseksi kuin olet aina unelmoinut,” Jenni kirjoittaa.

”Olen lentänyt niin kauan kuin muistan. Jossain vaiheessa se kuitenkin alkoi ärsyttää. Tuleeko näistä ikinä totta? En halua vaan lentää ja sitten palata todellisuuteen, josta haluan muualle,” hän jatkaa.

Jenni sanoi seuraavaksi miettineensä, mitä haaveita hän haluaa toteuttaa ja kuinka hän voi toteuttaa haaveensa konkreettisesti.

”Aloin miettiä, mitkä haaveet haluan toteuttaa. Ammatillisten haaveiden listaaminen tuntui konkreettisimmalta. Mitä enemmän tarkastelin unelmiani sitä realistisemmiksi ne muuttuivat. En tarvinnutkaan kuukautta Malediiveilla vaan pitkän viikonlopun viinitilalla Ranskassa. En tarvinnut omaa kolumnia aikakauslehteen vaan blogin, jonne sain kirjoittaa ajatuksiani ilman editointia.”

Haaveet eivät kuitenkaan täyttyneet hetkessä, vaan niiden eteen täytyi nähdä vaivaa eikä kaikki mennyt suunnitelmien mukaan.

”Mikään haave ei toteutunut päivässä eikä edes vuodessa. Näin jälkeenpäin ajateltuna aika moni parikymppisenä lennetystä haavematkasta toteutui. Toki toisinaan aikamoisen turbulenssin kautta.”

Jenni kehottaa kaikkia haaveilemaan ja ottamaan ohjat omiin käsiinsä.

”Haaveile isosti ja paljon, mutta älä turhaudu jos haaveet tuntuvat liian isoilta toteutettaviksi. Mietit vaan konkreettisesti miten etenet unelmaasi kohti.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos