Pidetään yhteyttä
Pussit.com mainos iso

Julkkikset

Muistatko Lovexin? Keulakuva hankki uuden ammatin: tätä hän nyt tekee työkseen

Muistatko Lovexin? Keulakuva hankki uuden ammatin: tätä hän nyt tekee työkseen
Instagram / Joanna Tempest

Lovex-niminen suomalainen yhtye heitti viimeisen keikkansa vuonna 2016. Lovexin keulahahmona tutuksi tullut Torsti Mäkinen elää nykyään perhe-elämää Akaalla, jonka lisäksi hän on hankkinut uuden ammatin. Hänestä on nimittäin tullut puuseppä, kertoo Iltalehti.

Mäkinen veisteli puusepän hommia aikaisemmin verstaalla, joka oli 20 minuutin ajomatkan päässä kotoa. Nyt vertas on omassa pihassa.

”Muutto helpotti töitä melkoisesti. Aiemmin ajelin verstaalle parikymmentä minuuttia, nyt matkaa on parikymmentä metriä.”

”Myös isyys on totta kai laittanut elämää uusiksi. Kaikki on mennyt hyvin, ja olen onnellinen isä, vaikka yöunet ovat olleet välillä vähissä,” hän kertoo ja sanoo, että rockbiisen hyräily on muuttunut lastenlaulujen lauleskeluun.

Mäkinen kertoo myös Iltalehdelle, että vaikka hän on vuosien varrella palannut lavoille kitaransa kanssa, Lovexin paluuta ei kannata henkeä pidätellen odotella.

”Koskaan ei pidä sanoa ei koskaan, mutta paluu on hyvin epätodennäköistä, vaikka olemmekin aina silloin tällöin saaneet tarjouksia.”

”Lovexin paluu on epätodennäköinen jo pelkästään sen vuoksi, että meillä kaikilla on omat kuviomme ja aikataulumme, vaikka henkilökemioiden osalta on kaikki kunnossa. En myöskään ole varma, haluaisinko olla tätä kautta jonkinlainen nostalgiaelämys.”

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos