Pidetään yhteyttä

Julkkikset

MTV Uutiset: Martina Aitolehti joutui keskeyttämään triathlon-kisan: syynä ilkivalta?

MTV Uutiset: Martina Aitolehti joutui keskeyttämään triathlon-kisan: syynä ilkivalta?
Instagram / @martinaaitolehtiofficial1

Urheilija Martina Aitolehden piti kisata sunnuntaina 30. heinäkuuta kaksipäiväisessä Challenge Turku -triathlontapahtumassa.

Sunnuntaina iltapäivällä hän kuitenkin kertoi joutuneensa jättämään kisan kesken hänen pyöräänsä kohdistuneen ilkivallan takia.

”Oli niin hyvä fiilis aamulla ja vaikka selässä kiusasi noidannuoli, tiesin, että kun uinnista selviän niin teen kovan kisan. En olisi uskonut tämmöisen päivän ikinä tulevan,” Martina kertoi MTV Uutisten mukaan Instagramissa. MTV Uutiset vahvisti, että Martina on sittemmin poistanut julkaisun Instagramista.

”Mun pyörää oli sabotoitu ja ajaminen mahdotonta. Paluu vaihtoalueelle ja korjaus vei kaiken kaikkiaan yli 30 minuuttia ja ei siinä kohtaa enää ole järkeä lähteä ottamaan ketään kiinni,” Martina sanoi Instagramissa.

”Kova työ ja lataus suoraan roskakoriin. Kiitos,” Martina harmitteli.

Martina oli itse sitä mieltä, että pyörään oli kohdistunut ilkivaltaa. Kilpailunjohtaja Heikki Jaatinen kuitenkin sanoo, että pyöriä vartioitiin koko yö.

”En näe oikein mahdollisena, että kukaan olisi voinut sabotoida. Ainakaan silloin yöaikaan, tai muutenkaan,” Jaatinen sanoi Iltasanomien mukaan.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos