Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

MTV Uutiset: Kimmo Vehviläinen palaa Radio Novaan 12 vuoden jälkeen

MTV Uutiset: Kimmo Vehviläinen palaa Radio Novaan 12 vuoden jälkeen
Instagram / @kimmovehvilainen

Radio Novan juontaja Aki Linnanahde ilmoitti hiljattain somessa jättävänsä Radio Novan aamut marraskuun lopussa. Hänen kenkiinsä Minna Kuukan pariksi astuu jälleen Kimmo Vehviläinen jopa 12 vuoden tauon jälkeen, kertoo MTV Uutiset.

”Radio Novalla on pitkä historia ja paljon kuuntelijoita, ja niiden myötä kanava saa osakseen myös paljon odotuksia. Radioesiintyjänä kieltämättä hivelee ajatus, että kun sanoo mikrofoniin ”Hyvää huomenta, Suomi”, niin koko Suomi myös kuulee. Onhan kyseessä kuitenkin Suomen suurin aamushow,” Vehviläinen kertoo Bauer Median tiedotteessa.

Vehviläinen kehuu juontopariaan Minna Kuukkaa.

”Minna Kuukan tyylitaju on pettämätön, koska hän ymmärtää milloin naureskellaan ja milloin vakavoidutaan. Meillä on aamussa mahtava tiimi.”

Myös Kuukka kehuu Vehviläistä.

”Aloitin aikoinaan Kimmon kanssa aamutaipaleeni radiossa, enkä keksi kenen kanssa mieluummin sitä nyt jatkaisin. Kimmo on heittämällä yksi Suomen ammattimaisimmista radiontekijöistä, ja olen todella innoissani, että saamme hänet takaisin Radio Novan taajuudelle ja meidän aamuumme! On mahtavaa saada jatkaa Radio Novan Aamun missiota tehdä kuulijoiden aamusta parempi, parhaassa mahdollisessa seurassa,” Kuukka sanoo.

Kaksikon ensimmäinen lähetys kuullaan 1.12.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos