Pidetään yhteyttä

Julkkikset

MTV: Käärijä paljasti viisufinaalin tilanteen, joka melkein tyrmäsi hänet: läheltä piti!

MTV: Käärijä paljasti viisufinaalin tilanteen, joka melkein tyrmäsi hänet: läheltä piti!
Instagram / @paidatonriehuja

Suomen Euroviisuedustaja Käärijä jäi ehkä hopealle, mutta hän onnistui luomaan koko Eurooppaa yhdistäneen ja ravisuttaneen ilmiön, joka ei ota laantuakseen.

Käärijän Cha cha cha oli ylivoimaisesti yleisön suosikki, vaikka Ruotsin Loreen vei voiton yleisöäänien turvin.

Käärijä vieraili 17.5. MTV:n Huomenta Suomessa, jossa hän kertoi viisumatkastaan.

Hän paljasti myös lisää viisufinaalin tilanteesta, jonka moni katsojakin huomasi. Hän nimittäin meinasi törmätä lavarakennelmaa koossa pitäneeseen mustaan vaijeriin.

”Siinä oli jätetty pieni ylläri meikäläiselle. Sitä ei kenenkään piikkiin voi laittaa, aina sattuu ja tapahtuu asioita. Ja tuolla kun Liverpoolissa treenattiin, sitä ei koskaan tapahtunut meidän treeneissä. Finaalissa sitten se vaijeri odotti siellä,” Käärijä kertoo.

”Se oli Suomessa käynyt pari kertaa, niin jotenkin vaistomaisesti tajusin, että siinä se nyt taas möllöttää. En tiedä kuinka lähellä olin, kun tajusin sen, mutta sain väistettyä onneksi.”

Käärijä sanoi, että tilanteessa kävi juuri niin kuin se yleisölle välittyikin. Hän lisää, että jos vaijeri olisi osunut häntä kasvoihin, viisufinaali olisi vedetty loppuun ihan toisella tavalla.

”Sitten se olisi todennäköisesti tyrmännyt mut siihen. Mutta sitten olisi jatkettu matkaa, ja siitähän olisi saatu taas hauska tarina.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
1 kommentti
Tilaa
Ilmoitus

1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos