Pidetään yhteyttä

Julkkikset

MTV: Käärijä ikuistettiin pakaraan! Tällaiselta näyttää Käärijä-fanin pyllytatska

MTV: Käärijä ikuistettiin pakaraan! Tällaiselta näyttää Käärijä-fanin pyllytatska
Instagram / @paidatonriehuja

Suomen Euroviisuedustaja Käärijä oli ylivoimainen yleisön suosikki ja hän aiheutti melkoisen ilmiön, joka ei ota laantuakseen.

Käärijän Cha cha cha-biisi sai koko Euroopassa huiman suosion ja villitsi monia pukeutumaan neonvihreisiin kuteisiin viisujen alla.

MTV Uutiset uutisoi myös innokkaasta Käärijä-fanista, jolle vihreisiin pukeutuminen ei riittänyt, vaan hän päätti ikuistaa Käärijän pärstän pyllyynsä.

31-vuotias Noora Niemi laittoi Facebookissa haasteen pystyyn.

”Tein Facebookiin päivityksen, että jos Käärijä voittaa ja saan päivitykselleni 200 tykkäystä, niin tatuoin Käärijän persukseeni. No, 200 tuli todella nopeasti täyteen,” Noora sanoi.

Tatuoija Ville Tonteri pani vielä paremmaksi ja lupasi tekevänsä tatskan ilmaiseksi, jos julkaisu saisi 5000 tykkäystä. Tämäkin raja pamahti rikki ja nyt Käärijän naama komeilee Nooran pyllyssä, vaikka viisuvoittoa ei tullutkaan.

”Maailmalle hän on voittaja! Päätin Jeren kovaa duunia kunnioittaakseni ottaa joka tapauksessa tatuoinnin. Meille suomalaisillehan kakkonenkin on ykkönen,” Noora selventää syytä tatuoinnin ottamiselle, vaikkei voittoa irronnutkaan.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos