Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Miss Suomi Paula Joukanen matkalla Miss Universum-kisoihin! Kuva!

Miss Suomi Paula Joukanen matkalla Miss Universum-kisoihin! Kuva!
Instagram / @paula.joukanen

Oikeustieteellisessä opiskeleva Paula Joukanen kruunattiin Miss Suomeksi 9. syyskuuta, jonka jälkeen hän on valmistautunut Miss Universum-kisoihin.

Miss Universum-kisat pidetään 18. marraskuuta El Salvadorissa.

Hän kertoi tiedotteessa, että puvustoa on suunniteltu jo Miss Suomi-tittelin voitosta saakka.

”Puvustoa on valmisteltu osin jo ennen kuin edes voitin Miss Suomi-tittelin, sillä pyörittelin kansallis- sekä iltapukuideoita ja niiden taustatarinoita mielessäni jo pitkään. Miss Universum -kisassa tarinat ovat hyvin tärkeitä ja halusinkin, että kaikissa lava-asuissani olisi jokin syvällisempi merkitys. Varsinkin kansallispuvun teeman kärsivällinen valinta oli itselleni erityisen tärkeää, sillä haluan edustaa maatani arvokkaasti ja kunnialla, mutta ennen kaikkea ripauksella itselleni ominaista rempseyttä,” hän sanoi tiedotteessa.

Hän kertoi tiedotteessa samalla odottavansa innokkaasti kilpasiskojen tapaamista.

”Tosi odottavaisin ja innokkain mielin osallistun kisoihin. En malta odottaa, että pääsen tapaamaan kilpasiskot. Samalla minua kiinnostaa erityisesti verrata, millä tavalla kansainvälisissä missikisoissa edustaminen ja kansainvälisissä tenniskisoissa edustaminen eroavat,” Paula kertoo.

Paula julkaisi Instagramissa kuvan lentokentältä matkalla kohti El Salvadoria. Hän kertoo pysähtyvänsä ensin pariksi päiväksi Yhdysvaltojen Miamiin, jonka jälkeen matka jatkuu.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos