Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Miss Suomi Paula Joukanen kertoo, miten haastavaa oli kasvaa punapäänä

Miss Suomi Paula Joukanen kertoo, miten haastavaa oli kasvaa punapäänä
Instagram / @paula.joukanen

Miss Suomi Paula Joukanen teki historiaa saadessaan Miss Suomen kruunun historian ensimmäisenä punapäänä.

Paula on päivittänyt Instagramissa tasaisin väliajoin kuulumisiaan misseydestä ja hän kertoi hiljattain, että punapäänä kasvaminen ei ollut kaikista helpointa.

”Millasta oli kasvaa punapäänä?” Paula aloittaa julkaisussaan.

Hän sanoo, ettei moni välttämättä ajattele, kuinka haastavaa punapäänä kasvaminen voi olla. Hän mainitsee, ettei hänellä ollut samanlaisia kulmakarvoja kuin muilla, vaan hänen erittäin vaaleat kulmakarvansa saivat hänen kasvonsa näyttämään siltä, kuin kuin kulmakarvoja ei olisi lainkaan. Niinpä Paula aloitti kulmien värjäämisen 13-vuotiaana.

”Omasin lisäksi pisamia, joita jotkin lapset ala-asteella kutsuivat likaläiskiksi. Tämä ei kuitenkaan minua hirveästi haitannut, sillä rakastin pisamiani ja edelleen toivon että minulla olisi niitä jopa enemmän!” Paula jatkaa.

”Sain myös kuulla kommentteja siitä kuinka minulla ei ollut sielua, ja että olin noita. ”Mätsääkö mattosi verhoihisi” oli myös yleinen kysymys varsinkin pojilta,” hän lisää.

Paula sanoo, että pienenä hänen esikuviaan olivat muun muassa Peppi Pitkätossu ja Pikku Myy.

”Olisin pienenä kaivannut omani näköisiä esikuvia – kaikki mainstream gingerit olivat piirrettyjä: Peppi Pitkätossu ja Pikku-Myy (ja voitte varmaan arvata mun halloween-asut joka vuos…). Näin, oman kokemukseni perusteella minusta tuntuu ensiarvoisen tärkeältä olla Suomen ensimmäinen punapää Miss Suomi, jotta pikku-Pauloilla olisi omannäköisensä esikuva,” hän päättää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos