Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Mika Salon kolmiodraama syvenee: onko syytettävissä Mika vai lähihoitaja?

Mika Salon kolmiodraama syvenee: onko syytettävissä Mika vai lähihoitaja?
Instagram / @mikasaloofficial

Entinen formulakuski Mika Salo oli hiljattain otsikoissa, kun eräs lähihoitaja kertoi medialle Mikan lähetelleen hänelle yksityisviestejä, kertoneen olevansa sinkku ja ehdotelleen kahdenkeskistä tapaamista.

Huhujen mukaan Mikan rakas Annica Lindblom olisi laittanut lusikat jakoon saatuaan viestittelystä selville. Lähihoitajan mukaan viestittely tapahtui Mikan ollessa Lapissa ystävänpäivänä Annican kanssa. Lähihoitaja itse sanoi saaneensa selville Mikan ja Annican suhteesta Mikan julkaistua Instagramissa vuosipäivän kunniaksi videon.

”En voinut uskoa silmiäni, kun näin Mikan vuosipäiväjutun Instagramissa. Vain paria viikkoa aiemmin hän oli lähettänyt minulle härskejä viestejä ja sanonut olevansa sinkku,” lähihoitaja kertoi Seiskalle.

Hoitaja oli samaan syssyyn tokaissut Mikan uhkailleen häntä.

”Mika on pitkin viikonloppua soitellut miehelleni ja uhannut tuhota urani ja yritykseni. Hän on myös meuhkannut, että hänellä on paljon enemmän valtaa kuin meillä,” hän sanoi Seiskalle.

Mika on kuitenkin kommentoinut asiaa toisin.

”Mutta suurin niistä on rakkaus. Myötä- ja vastoinkäymisissä. Nyt ja aina. Hääpäivämme on päätetty ja aiomme sitä juhlia. Kerromme asiasta kun sen aika on. Nyt keskitymme suunnitteluun ja yhteiseen tulevaisuuteemme,” Mika kirjoitti omassa Facebookissaan julkaistessaan yhteiskuvan itsestään ja Annicasta.

Instagramissa Mika julkaisi videotarinan, jossa hän esitteli useita soittoja tuntemattomasta numerosta.

”Vaikka olet estänyt ihmisen niin hän ei luovuta, vaan pommittaa tauotta ja väittää että häntä häiritään,” hän sanoi videolla.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos