Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Meneekö Seiska asioiden edelle? Mitä tapahtuu Chachi ja Jukka Hildénin suhteessa?

Meneekö Seiska asioiden edelle? Mitä tapahtuu Chachi ja Jukka Hildénin suhteessa?
Instagram / @chachigonzales

Viime viikolla Jukka Hildénin vaimo Chachi Hildén päivitti Instagramin tarinoihin vakavaluontoisen päivityksen, joka sai monet huolestuneeksi.

”Olen aina halunnut olla rehellinen teille kaikille. Pidän taukoa henkisistä syistä, ja aion käsitellä muutamia asioita. Ensi viikolla palaan vahvempana ja parempana,” hän kirjoitti tuolloin Instagramissa.

Nyt Chachi on onneksi palannut someen iloisten tanssivideoiden kera.

Seiska kertoi hiljattain Chachin fanien kiinnittäneen huomiota siihen, että Chachin Instagramissa ei lue enää hänen sukunimeään. Ennen profiilissa luki hänen koko nimensä Hildén-sukunimeä myöten, mutta nyt sen paikalla on vain etunimi.

Seiska uutisoi myös, että keskustelupalstoilla pariskunnan parisuhteen tilanteesta ollaan supistu ja sitä ollaan kyseenalaistettu.

”Myöskin tiiviisti toisistaan otoksia räpsivän pariskunnan yhteiskuvien osalta on ollut hiljaista jo yli kuukauden päivät,” Seiska kirjoittaa.

Chachin uudessa Instagram-tarinassa näemme kuitenkin yhteiskuvan iloisesta Chachista ja Jukasta kuntosalilla hikisenä yhteisen treenin päätteeksi.

”Treeni valmis,” Chachi kirjoittaa tarinassa vapaasti suomennettuna.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos