Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Meeri Koutaniemi avautui kummallisista kivuistaan: ”Kipu on vain pahentunut”

Meeri Koutaniemi avautui kummallisista kivuistaan: "Kipu on vain pahentunut"
Instagram / @meerikoutaniemi

Valokuvaaja Meeri Koutaniemi on pitänyt viime aikoina taukoa sosiaalisesta mediasta. Nyt hän päivitti kuitenkin Instagramiin pitkän päivityksen kummallisista kiputiloistaan.

”Vuosi on alkanut kummissa kivuissa,” hän aloittaa päivityksensä.

Hän kertoo käyttäneensä aikaa Tallinnassa vieraillessaan kaupungilla haahuilemiseen ja hieronnoissa käymiseen työmatkan ohella.

”Juuri ennen uutta vuotta alkanut takareiden jatkuva kipu ei ota lähteäkseen. Oon pitänyt alkuvuoden lähinnä sometaukoa, pyrkinyt hiljentymään ja liikkumaan. Kipu on vaan pahentunut. Migreenikin jyllää. Välillä tuntuu, että oli se sitten vihlova jalka tai pää, on se jotenkin irrallaan muusta ruumiista, mutta vaikuttaa ihan kaikkeen,” hän kertoo.

”Onhan näitä kipujaksoja ollut elämässä montakin, mutta kivun hallitsema ote elämään pääsee unohtumaan silloin kun se ei ole aktiivisesti läsnä. Ja sitten kun sattuu, tajuaa, miten onnekas on, kun ei satu. Särky hajottaa mieltä ja keskittymistä muihin asioihin siten, että koko ajan huolestuttaa, mikä mua vaivaa. Oonko jotenkin viallinen.”

Meeri oli kysellyt seuraajiltaan vinkkejä kanssakokijoilta ja olikin saanut viestejä useilta seuraajilta.

”Isän menetyksen suru on sekin saattanut pukkautua kivuksi kehoon. Nyt seuraavaksi sitten selvitän onko kyseessä iskias, piriformis, limapussitulehdus, välilevynpullistuma, hamstring-repeämä vai kiertynyt lantioranka,” hän miettii.

Hän kertoo uskovansa siihen, että keholla ja mielellä on suuri yhteys.

”Uskon ihmisen olevan psyko-fyysinen kokonaisuus siten, että mielen ja kehon välinen yhteys on tinkimätön. Ei ole olemassa toisen kipua ilman, että se heijastuisi toiseen. Se on sitten sitä salapoliisityötä, mikä johtuu mistäkin ja heijastuu minne.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos