Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Martina Aitolehti täyttää pian pyöreitä: nämä pistokset hän otti valmistautuessaan tulevaan bileviikonloppuun

Martina Aitolehti täyttää pian pyöreitä: nämä pistokset hän otti valmistautuessaan tulevaan bileviikonloppuun
Instagram / Martina Aitolehti

Hyvinvointivalmetajana tunnettu Martina Aitolehti täyttää pian pyöreitä vuosia, kun mittariin kosahtaa 40 vuotta. Hän lähtee bilettämään ensi viikonloppuna Ibizalle ja valmistautuu siihen kauneushoidoilla. Hän päivitti Instagramiin kuvan, jossa hänellä on päässään pyyheturbaani ja silmien alla maski.

Samalla Martina kertoo, millaisia pistoksia hän ottaa näyttääkseen paremmalta.

”Viikon päästä voin kutsua itseäni 40 vuotiaaksi Ibizan auringon alla,” hän aloittaa.

Martina jatkoi sanomalla, että pitää vanhenemisesta kokemuksia täynnä olevat vuodet takataskussaan. Hän haluaa kuitenkin näyttää mahdollisimman nuorelle ja freesille.

”Haluan että iho on kimmoisa ja kostea. Haluan minimoida kasvojen rypyt ja ollessani meikittä lähes päivittäin, näytän freesille. Haluan kuitenkin välttää kirurgin veistä niin pitkälle kun pystyy,” hän sanoo.

”Tänään oli se päivä kun kävin freesaamassa kasvojani. Vuorossa oli kaulan alue, minne injektoitiin super kosteuttavaa ja kiinteyttävää PROFHILOA.”

”Profilo on täysin uudenlaiseen, patentoituun teknologiaan perustuva anti-agening käsittely iholle, jonka teho perustuu korkeaan hyaluronihapon pitoisuuteen.”

Kommenteissa monet ihmettelevät, mikseivät vanhenemisen tuomat rypyt saa näkyä, johon Martina vastaa sanomalla, että hän ei pidä siitä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos