Pidetään yhteyttä
Pussit.com mainos iso

Julkkikset

Martina Aitolehti kertoo kirjassaan suhteestaan Stefu Thermaniin: ”Katsoin sitä vierestä kuin hidastettua autokolaria”

Martina Aitolehti kertoo kirjassaan suhteestaan Stefu Thermaniin: "Katsoin sitä vierestä kuin hidastettua autokolaria"
Instagram / Martina Aitolehti

Martina Aitolehti julkaisi hiljattain oman kirjansa Martina – taistelija (WSOY), jonka on kirjoittanut Hippo Taatila. Kirjassaan hän kertoo muun muassa kahdeksan vuotta kestäneestä suhteestaan Stefan Thermaniin. Kaksikko tutustui vuosien 2011-2012 vaihteessa, jolloin Martina haki myös avioeroa silloisesta aviomiehestään Esko Eerikäisestä.

Tuolloin Stefu oli vielä nuori ja aloitteleva liikemies.

”Stefu oli maaginen. En mä varmaan ensin alkuun katsonut siihen päinkään, mutta annas olla, kun se alkoi heittää legendaa. Miten se otti ihmiset huomioon ja katsoi silmiin ja omisti tilanteet, miten se sai kaikki pöydässä nauramaan. Mä suorastaan tunsin, miten mä aloin kiinnittyä sen vetovoimakenttään,” Aitolehti kertoo kirjassaan.

Suhteen alussa kaksikko eleli pitkälti Martinan rahoilla.

”Stefuhan oli ihan persaukinen silloin vielä. Sehän oli hirveän nuori poika ja asui vielä vanhempiensa luona. Mutta ei se mua haitannut yhtään. Mä kiinnitin huomiota ihan muihin asioihin,” Aitolehti kuvaa.

Vuotta myöhemmin Martina tuli raskaaksi ja kaksikko muutti yhdessä Helsinkiin. Samoihin aikoihin Stefu peri isänsä kiinteistöfirman ja perusti oman yrityksensä. Rahaa alkoi tulla.

”Stefun omaisuus alkoi kertyä tosi nopeasti mun raskauden edetessä. Meidän eka vuosi me oltiin niin kuin paita ja perse, yhteen muuttamisen jälkeen Stefun menojalka alkoi vipattaa. Ja mikäs vipattaessa, kun kotona oli tervepäinen ja tasainen rouva, joka siivosi kämpän ja laittoi ruoat,” Aitolehti kertoo kirjassaan.

Martina kertoi pelänneensä äkkirikastumisen tekevän hallaa Stefulle. Hän kertoi myös, että Stefu oli yhteen muuttamisen jälkeen muuttunut ihan eri ihmiseksi.

”Olisin halunnut sanoa, että on tosi vaarallista rakentaa unelmat materian ja rahan ympärillä. Mä oon ehkä siunattu sillä tavalla, että olin elämäni aikana elänyt joitain vuosia aika vaatimattomasti, maksellut velkoja ja syönyt nuudeleita. Stefu taas tuli rikkaasta perheestä ja se päätyi tosi yhtäkkiä käsittelemään valtavia summia rahaa. Musta tuntui, että katsoin sitä vierestä kuin hidastettua autokolaria,” Aitolehti muistelee.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos