Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Martina Aitolehden pistokset aiheuttivat somenärää: viiltäviä kommentteja seuraajalta ja Martinalta

Martina Aitolehden pistokset aiheuttivat somenärää: viiltäviä kommentteja seuraajalta ja Martinalta
Instagram / Martina Aitolehti

Martina Aitolehti iloitsee tänä viikonloppuna edessä häämöttävistä synttäreistään. Hän täyttää 40 vuotta ja kävi sen kunniaksi freesaamassa kasvojaan. Hän julkaisi aiheesta päivitykseen Instagramiin ja kertoi hoidosta julkausun yhteydessä.

”Haluan että iho on kimmoisa ja kostea. Haluan minimoida kasvojen rypyt ja ollessani meikittä lähes päivittäin, näytän freesille. Haluan kuitenkin välttää kirurgin veistä niin pitkälle kun pystyy. Tänään oli se päivä kun kävin freesaamassa kasvojani. Vuorossa oli kaulan alue, minne injektoitiin super kosteuttavaa ja kiinteyttävää PROFHILOA,” Martina kertoi.

Hänen päivityksensä sai somen kommentoimaan ikävällä sävyllä vasemmalta ja oikealta, mutta erään kommentoijan kanssa käytiin pidempi keskustelu. Sivalluksia tuli puolin ja toisin.

”Minkä vääristyneen esimerkin ja mallin ikääntymisestä tämä antaakaan tyttärillesi. Säälittävää ettei joku kykene hyväksymään itseään sellaisena kuin on,” kirjoitti yksi.

Martina vastasi kommenttiin.

”Siitähän tässä nimenomaan ei ole kyse. Mä teen asioita mitkä koen itselleni parhaaksi, se on itsestään välittämistä. Ja ei liity mitenkään mun lapsiin (sydän).”

Seuraaja jatkaa keskustelua.

”Onhan se varmasti hienoa jos ajattelet noin ja haluat olla kaunis, kukapa ei sitä haluaisi. Mutta, se että ikääntyminen ei saa näkyä, ja se peitetään näin, se on asia jonka lapsesi tuosta väistämättä oppii. Mielipiteitä on monia, sinulla omasi, ja minulla omani.”

Martina on jälleen kärppänä vastaamassa.

”Tuskin ne pistokset mua kauniiksi muuttaa – kauneus on hyvin pitkälle sitä mitä puhut ja miten käyttäydyt. Ehkä tässä maailmassa lapsille on tärkeämpiä oppeja kun se että haluaako elää ryppyjen kanssa vai ei,” Martina kirjoittaa.

”No, jokainen meistä ajattelee tämän asian miten haluaa,” keskustelu jatkuu.

”Mutta ei sulla pitäisi olla mielipidettä siitä mitä minä teen omille kasvoilleni. Lasten sotkeminen tähän juttuun oli aika pohjanoteeraus,” Martina toteaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos