Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Markus Räikkönen rellestää ulkomailla: Sanna Marinin somessa on hiljaista – missä on Sanna?

Markus Räikkönen rellestää ulkomailla: Sanna Marinin somessa on hiljaista - missä on Sanna?
Instagram / @sannamarin

Yrittäjä ja pääministeri Sanna Marinin rakas Markus Räikkönen on viihtynyt viime aikoina ulkomailla. Hän vietti vuodenvaihdetta Yhdysvalloissa ja hän päivitti Instagramiinsa lauantaina 14.1. olevansa käymässä Lontoossa.

”Tällä viikolla kävin pikavierailulla Lontoossa. Viikkoon mahtui monta tapaamista ja uusia yhteyksiä. Koettiin ikimuistoinen ilta Craven Cottagessa sijoittajien ja yrittäjien kanssa, sillä Fulham päihitti Chelsean historiallisella voitolla!” Markus kirjoitti somejulkaisussaan vapaasti suomennettuna.

Samaan aikaan Sanna Marinin somekäytös kummastuttaa. Pääministeri nimittäin julkaisi aikaisemmin useamman kerran viikossa erilaisia päivityksiä somessa, mistä myös monet suomalaiset pitävät. Nyt kuitenkin Sanna on ollut hiljaisempi somessa ja viimeisin päivitys on neljän päivän takaa vaalitentistä.

Liekö syynä se, että monet pääministerin päivityksistä ovat nousseet otsikoihin? Muun muassa uuden vuoden kieppeillä julkaistu viinittelykuva sai seuraajilta jakautuvia kommentteja ja päätyi otsikoihin.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos