Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Marja Kihlström jakoi reseptin, joka saa ”lakanat ruttuun”: päivitys aiheutti reaktioita

Marja Kihlström jakoi reseptin, joka saa "lakanat ruttuun": päivitys aiheutti reaktioita
Instagram / @puhumuru

Seksuaaliterapeutti Marja Kihlström kertoo Instagramissa tarvinneensa lomaa kahdestaan rakkaansa kanssa. Pariskunta suuntasi Tallinnaan minilomalle, joka oli Marian mukaan resepti, joka sai lakanat ruttuun.

Julkaisemassaan päivityksessä Maria poseeraa rakkaansa kanssa yhteiskuvassa.

”Minirakkauslomalla Tallinnassa me nautittiin, rakastettiin ja nukuttiin. Syötiin, vähän shoppailtiin ja kylvettiin. Puhuttiin. Yhden yön reissu maiseman vaihdolla voi kutkuttaa mieltä monella tavalla, saada lakanat rutttuun rakkaudesta ja muistuttaa siitä miten kivaa on yhdessä. Miten suloisia aamut ihan kaksin ovatkaan,” hän ihastelee.

Seuraavaksi Marja listaa viisi askelta, joiden ansiosta Marjalla oli onnistunut loma.

”Resepti onnistuneelle minirakkauslomalle oli: 1. Hyvä hotelli @telegraafhotel – ja rakkautta ilman häiriöitä. 2. Etukäteen valittu ja varattu ravintola, vaik se oli vähän pettymys. Seura oli kuitenkin parasta. 3. Päiväunet – lusikassa. 4. Kahden tunnin päiväkävely ja mun lempi putiikit. 5. Laivalla sain tehtyä töitäkin, mikä helpotti stressiä,” hän listasi.

Marja sanoo, että kotona arki alkoi painaa niin paljon, että hänen oli pakko päästä hetkeksi pois.

”Mä voin ihan rehellisesti sanoa, et mulla oli fiilis ”et pakko päästä pois”. Alla oli niin intensiivisiä viikkoja lasten kanssa, et tarvitsin hetken rauhan. Irtioton. Hitaan aamun. Muutakin kuin vain perhe-elämää. Murun ja mut kaksin,” Marja kertoo.

”P.s Eikä me muuten riidelty tällä reissulla,” Marja lisäsi.

Kommenttikentässä seuraajat ovat muun muassa kiitelleet sitä, että Marja puhuu asioista avoimesti. Seuraajat ovat myös aktiivisesti jakaneet omia kokemuksiaan minilomien hyödyistä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos