Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Marja Hintikka täytti vuosia: kertoo, mitä hän ei halua katua

Marja Hintikka täytti vuosia: kertoo, mitä hän ei halua katua
Instagram / @marjahintikka

Radiojuontaja Marja Hintikka täytti vuosia 10. syyskuuta. Mittariin kilahti 45 vuotta.

Marja julkaisi synttäreidensä kunniaksi Instagramissa päivityksen, jonka yhteydessä hän kertoo, mitä hän ei halua katua elämänsä aikana.

”Muistan vuosia sitten, kun eräs seitsemänkymppinen lähelläni avautui, kuinka hänestä tuntui, että oli elänyt aivan väärin. Vaikka oma elämä oli loppujen lopuksi, jälkikäteen ajateltuna, ollut maailman mittakaavassa hyvinkin täyteläinen – jopa helppo,” Marja kirjoittaa.

”Olisi ollut paljon mistä iloita, olisi ollut mahdollisuuksia joihin tarttua. Mutta hän oli elänyt siitä kaikesta sivuun. Ei ollut osannut pysähtyä tuntemaan kiitollisuutta oikein mistään. Ja nyt oli jo liian myöhäistä pakittaa. Tarinan kuultuani jo melko nuorena päätin, että noin synkästi ei ainakaan saa käydä!” hän sanoo napakasti.

Hän lisää, että itseään pitäisi aina kehittää ja haastaa. Läsnäolon tärkeä taito tulisi opetella ja myös ymmärtää, kuinka vähän aikaa meillä on maan päällä.

”Tällä hetkellä oman elämän muistilapulla on aika paljon haasteita ja huolta kanssaihmisistä (varmaan enemmän kuin koskaan!) ja niiden asioiden murehtimiseen voisi käyttää vaikka kaiket päivät,” hän paljastaa.

Yleisesti ottaen Marja on kuitenkin tyytyväinen ja hän nukkuu yönsä hyvin.

”Kuitenkin, oikeastaan aina, nukahdan tyytyväisenä. En tiiä mitä on tapahtunut, mutta sellainen kaikensorttinen negiksissä vellominen on vähentynyt eksponentiaalisesti, vaikka huolia on kymmenkertainen määrä parikymppisen elämään verrattuna. Ja juuri tämä on vanhenemisessa parasta! En kaipaa 25-vuotiaasta Marjasta mitään muuta kuin sitä nanosekunnin palautumiskykyä koko yön bailaamisesta,” hän miettii.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos