Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Marja Hintikka epätoivon partaalla: ”Sanokaa, että tää loppuu joskus”

Marja Hintikka epätoivon partaalla: "Sanokaa, että tää loppuu joskus"
Instagram / @marjahintikka

Juontaja Marja Hintikka on epätoivon partaalla. Hän kertoi hyväntuulisen lauluvideon yhteydessä Instagramissa, että marraskuusta saakka joku on koko ajan ollut heidän perheessään kipeänä.

”Kenellä muulla on ollu viime aikoina #ikuinensairastupa? Sanokaa nyt joku kiltti lääkäritäti tai -setä tai kuka vaan epidemiologi, että tää loppuu joskus. Ja että tälle on joku järkevä selitys? Marraskuusta asti jatkuvasti joku kipeenä…,” hän kirjoittaa.

”Ei naurattanut mutta hetken laulatti… vaikka ei kyllä olis tällä kurkulla pitänyt. Lohduttaudun tutun lääkärin sanoihin: ”Jokainen lasten tauti on askel kohti parempaa vastustuskykyä”,” Marja lisää toiveikkaana.

Seuraajat ovat kommentoineet myötätuntoisina ja auttavaisina. Osa kyselee, onko kädet pesty tarpeeksi usein ja osa miettii, olisiko hyvä aika ottaa käyttöön erinäisiä vitamiineja.

”Onko käytössä vitamiineja näin pöpöaikaan? Ainakin c:tä ja d:tä ja sinkkiä. Lapsille laadukas monivitamiini vois olla hyvä. Ja hyvä käsihygienia; aina kotiintullessa ja ennen ruokailuja, wc-käynnin jälkeen käsienpesu saippualla,” eräs miettii.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos