Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Maria Veitolan ja seuraajien elämänviisaudet: ”Täältä voi tulla hakemaan jeesiä”

Maria Veitolan ja seuraajien elämänviisaudet: "Täältä voi tulla hakemaan jeesiä"
Instagram / @mariaveitola

Yökylässä Maria Veitola-ohjelman juontaja Maria Veitola julkaisi Instagramissa hyväntuulisen kuvasarjan, jonka yhteydessä hän jakoi hyödyllisiä elämänviisauksia.

”Nyt kun koulujen päättäjäisviikonloppu on juhlittu, puheet pidetty ja mietelauseet kortteihin kirjoitettu, niin tehdäänkö tästä yhdessä meidän kaikkien iloksi sellainen postaus, jossa jaetaan omakohtaisesti kaikista parhaiksi todettuja elämänviisauksia / neuvoja,” Maria sanoo julkaisun yhteydessä.

Maria aloitti jakamalla kolme mielenkiintoista neuvoa.

”Jos aamulla mietit, pitäisikö pestä tukka, vai menisikö se pesemättä vielä yhden päivän, vastaus on aina: PESE. Tulet muuten katumaan,” Maria aloittaa.

”Asioita ei kannata murehtia kahteen kertaan. Tää tarkoittaa yksinkertaisuudessaan sitä, että ei kannata murehtia etukäteen, vaan vasta sitten, jos ja kun on murheen aika. Hirveän hyvä!”

”Sitä ei tarvitse käyttää kiltteydestä tai kunnioituksesta mummia tai kummia kohden koko loppuelämää.
Saat hankkia uudet, itselle mieleiset heti kun haluat, ja sulla on niihin varaa. Eikä tarvitse kantaa huonoa omaatuntoa siitä,” Maria sanoo.

Maria kehottaa muitakin jakamaan neuvoja kommenteissa.

”Noin! Jatkakaa eli jakakaa omat parhaat keksimänne tai kuulemanne neuvot ja vinkit elämään kommenteissa. Saa olla kepeää tai diippiä tai jotain siltä väliltä. Täältä voi sitten tulla hakemaan jeesiä, kun elämässä tulee tenkkapoo,” hän sanoo.

Seuraajillakin on ollut jaettavana näppäriä neuvoja.

”No en tiedä onko tää neuvo mut ole ystävällinen kaikille, koska et voi tietää mitä kaikkea joku toinen voi käydä elämässään läpi,” eräs neuvoo.

”Mikään ei ole nolompaa kuin kuolla kännissä,” seuraava sanoo.

”Jos heräät yöllä vessahätään, älä mieti, vaan mene,” kolmas sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos