Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Maria Veitolan humoristiseksi tarkoitettu julkaisu sai yllättävän käänteen: somella meni tunteisiin

Maria Veitolan humoristiseksi tarkoitettu julkaisu sai yllättävän käänteen: somella meni tunteisiin
Instagram / @mariaveitola

Mediapersoona Maria Veitola julkaisi Instagramissa kuvasarjan, joka sai seuraajien veren kiehumaan.

Kuvasarjassa Maria yrittää poseerata samalla tavalla kuin Kardashianin perheen jäsenet poseeraavat omissa kuvissaan. Marian julkaisu on herättänyt ristiriitaisia mielipiteitä, sillä osan mielestä se on hyvää huumoria ja osa naljailee Marian feministisyyteen liittyen.

”Nää Kardashian-Jenner -klaanin muikit on ihan hullun notkeita. En tiedä et onks se tää mun viidenkympin ikä, se että skippaan aina venyttelyn ja kehonhuollon vai se, että oon vaan niin himmee jäykkis persoona, että en todellakaan taivu tolleen iisisti noihin ihan luonnollisiin perusasentoihin joiden idea on -öö- siis vissiin niinku kertoa elämästä ja esitellä itseä,” Veitola kirjoittaa kuvasarjan yhteydessä.

Julkaisuun on sadellut kommentteja, joiden perusteella Marian läpyskä meni monilla tunteisiin.

”Oon kyllä hämmentynyt tästä postauksesta. Annat mielikuvan feministinä, joka on kaikkien naisten itseilmaisun puolella – siinä valossa tää on kovin ristiriitainen,” eräs seuraaja kommentoi.

Maria vastasi kommenttiin.

”Sä tulkitset nyt minua tavalla, jota en tunnista. Ehkä sulla on ennakkoasenne minua kohtaan ja haluat tulkita minua pahantahtoisesti? Mä en naljaile tässä postauksessa muille, enkä korota itseäni. Mähän nauran tässä itselleni ja omalle rumppaisuudelleni,” Maria sanoo.

Myös Iida Ketola julkaisi itsestään alusvaatekuvan ja kiitteli Mariaa siitä, että muistuttaa jokaisen saavan esitellä kehoaan haluamallaan tavalla. Laulaja Juulia kuitenkin kommentoi Iidan julkaisuun mielenkiintoisella tavalla.

”En tiedä oliks Marian postauksen tarkoitus olla ”hauska”, mun mielestä se oli pahansuopa, tuli lähinnä mieleen katkerat yläasteikäiset koulukiusaajat. Feminismin sanansaattaja kerrassaan,” Juulia sanoo ja lisää, että Veitola on blokannut hänet somessa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos