Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Maria Veitola nyt Tiktokissa! Avaa päätöstään liittyä suositulle somekanavalle

Maria Veitola nyt Tiktokissa! Avaa päätöstään liittyä suositulle somekanavalle
Instagram / @mariaveitola

Juontaja Maria Veitola on nähty juontamassa vaikka mitä ohjelmia vuosien varrella. Hän vetää myös omaa Yökylässä Maria Veitola-formaattiaan.

Maria on aktiivinen Instagramissa ja julkaisee joskus myös keskustelua herättäviä julkaisuja. Hän oli taannoin myös Twitterissä, mutta poisti sittemmin tilinsä.

”Mietin pitkään, että liitynkö ylipäätään tiktokiin ja toisaalta, että miksi en kokeilisi. Kerroin vähän aikaa sitten, että poistuin Twitteristä eli nykyisestä X:stä nimenomaan sen toksisen ja ahdistavan keskustelukulttuurin takia. En yksinkertaisesti kestänyt jatkuvaa vihapuhetta, joka yleensä kohdistui naisiin tai vähemmistöihin. Tai minuun,” Maria kirjoittaa Instagramissa.

Nyt Maria on paljastanut kuitenkin liittyneensä Tiktokiin.

”Miksi siis altistan itseni jälleen uudelle alustalle, joka on tunnettu yhtä lailla räävittömästä kommentointi- ja keskustelukulttuurista. Suoraan sanottuna en ole ihan varma. Kuitenkin haluaisin nähdä muutoksen, joten miksen samantien olisi itse se muutos.”

Seuraavaksi hän miettii, josko olisi mahdollista luoda reilua ja aitoa sisältöä somessa.

”Eli yritettäiskö luoda reilua, aitoa ja kaikille saavutettavaa sisältöä sosiaaliseen mediaan ja lopettaa myrkyllinen ränttäys ja vihakommenttien kirjoittelu? Helpommin sanottu kuin tehty, mutta jostain sitä täytyy alottaa. Yritän samalla myös säädellä sitä, kuinka paljon kulutan somea arjessa,” hän miettii.

Kommenttikentässä osa on miettinyt, etteivät he perusta Tiktokista, kun taas osa on innoissaan Marian paljastuksesta.

”Mä jään kyllä vaan tänne. En avaa tiktokkia,” yksi sanoo.

”Poistin TikTokin sovelluksista kun luin siihen liittyvistä laajoista tietoturvaongelmista ja ohjelman harrastamasta laajasta tiedonkeruusta,” seuraava sanoo.

”Tuleeko videot vain tiktokin puolelle vai oletko miettinyt jatkossa jakamista myös instagramin puolelle, niin kuin jotkut tekevät?” kommentit jatkuvat.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos