Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Maria Veitola avautuu arjen ahdingosta: ”Olen koko ajan kaikesta jäljessä”

Maria Veitola avautuu arjen ahdingosta: "Olen koko ajan kaikesta jäljessä"
Instagram / @mariaveitola

Juontaja ja Yökylässä Maria Veitola-ohjelmasta tunnettu Maria Veitola avautui Instagramissa hiljattain aiheesta, joka vaivaa monia kiireisiä ihmisiä.

Maria sanoo julkaisunsa yhteydessä olevansa kiitollinen siitä, että on terve ja elossa. Häntä on kuitenkin vaivannut ahdistus ja väsymys.

”Mut muuten, oon aika väsynyt. Töiden aloitus ja arjen pyöritys ottaa voimille. Oon koko ajan kaikesta jäljessä, en jotenkaan pääse rytmiin mukaan. Oli kiva kesäloma ja lepäsin kunnolla. Nyt sitten härdelli päällä ja paljon lautasella,” Maria paljastaa.

Viime viikolla Maria koki jopa ahdistusta.

”Viime viikolla ahdisti tosi paljon. Pitkästä aikaa. Sattui sellainen typerä välikohtaus, joka laukaisi ahdistuksen päälle. Tiedättekö, kun joku henk. koht. trauma aktivoituu, kun sitä kohtaa sielussa hörkitään. Sekin vei voimia,” hän jatkaa.

Maria sanoo olevansa kiitollinen mieluisista töistä, mutta lisää, että yrittäjänä toimiminen tuo mukanaan omat vaikeutensa. Lapsiarki tuo päälle vielä lisää kuormaa.

Onneksi Maria sai äidiltään apua.

”Onneksi äitini tuli meille auttamaan muutamaksi päiväksi. On iso apu, kun joku keittää perunoita, patistaa lasta läksyissä ja auttaa pyykkivuoren kanssa. Tiedän, että kaikilla ei ole matalan kynnyksen apua, toista aikuista tai vastuullista vanhempaa jakamassa taakkaa. Ja meillä on vain yksi lapsi! Usein mietin miten te, joilla on enemmän lapsia ja vähemmän tukea, selviätte tästä kaikesta. Iso halaus sinne,” Maria kannustaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos