Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Maria Hintikka muisti Ile Uusivuorta synttäripäivänä koskettavalla kirjoituksella – lämmittävää luettavaa

Maria Hintikka muisti Ile Uusivuorta synttäripäivänä koskettavalla kirjoituksella - lämmittävää luettavaa
Instagram / Ile Uusivuori

Juontaja Maria Hintikan mies Ile Uusivuori täytti 42 vuotta. Maria muisti miestään Instagramissa ihanalla kirjoituksella, joka lämmittää sydäntä. Teksti alkaa sanoilla ”mies ja rakastava katse.”

”Eikä Ilen rakkaus katseen tasolle jää, vaan näkyy joka päivä arjen hyvinä tekoina, joissa ei koskaan jätetä ketään pulaan tai hommia hoitamatta. Siis ei koskaan. Jos olis sellainen ihmis-monistuskone, monistaisin kaikkien elämään yhden Ilen. Koska Ile on paras,” Hintikka kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Uusivuori itsekin kirjoitti synttärimietteitä Instagramissa. Ile sanoo, että 42 on ”pirun kiva ikä.”

”Ei juurikaan kiinnostaisi olla missään muussa elämänvaiheessa. Tässä vaiheessa, jos on käynyt hyvin, tietää kuka on eikä ole enää jäätävää tarvetta olla aina oikeassa tai kilpailla leivänmurusista. Tekee mieli kuunnella enemmän kuin puhua. Mä oon kuka mä oon ja teen mitä mä teen. Se tuntuu hyvältä.”

”Olen kaikesta syvästi kiitollinen ja tiedän, että olen saanut paljon enemmän kuin ansaitsen. Kuten esimerkiksi järjettömän kauniin, fiksun ja upean vaimon, joka saa sukat pyörimään jaloissa pelkästään yhdellä katseella,” hän jatkaa kiitellen Mariaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos