Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Lotta Hintsa puhuu kummallisesta onnettomuudestaan: verisenä 13 kilometrin vaellus

Lotta Hintsa puhuu kummallisesta onnettomuudestaan: verisenä 13 kilometrin vaellus
Instagram / @lottahintsa

Kiipeilijä Lotta Hintsa kertoi Instagramissa joutuneensa kummalliseen onnettomuuteen Nepalin vuoristossa.

Lotta julkaisi Instagramissa kuvan paketoidusta päästään.

”Tämä tapahtui eilen 13 kilometrin vaelluksella kohti perusleiriä. Löin pääni aika kovaa kummallisessa onnettomuudessa, joka olisi voinut tapahtua vaikka jalkakäytävällä,” hän kertoi englanniksi Instagramissa.

Lotta vaelsi takaisin perusleiriin verisine päineen, jonka jälkeen hän sai tikit otsaansa. Hän joutui kuitenkin odottamaan helikopteria Katmandun sairaalaan useamman tunnin.

Nyt hän on julkaissut uuden kuvasarjan, jossa näemme jopa videon hänen verisestä otsastaan.

Hän kertoi kuvasarjan yhteydessä, mitä hän oppi onnettomuudesta.

”Asiat, jotka opit 24 tunnin aikana, kun yrität päästä asianmukaiseen hoitoon onnettomuuden jälkeen. Uskon vakaasti siihen, että asioissa on lopulta järkeä. Mitä tahansa elämässä tapahtuu, sillä on tarkoitus. Tämä tutkimusmatka osoittautui elämäni lyhimmäksi: loukkaannuin ensimmäisenä vaelluspäivänä perusleirille omituisessa onnettomuudessa, jossa kaaduin, loukkasin pääni metallisiltaan ja sain aivotärähdyksen. Olen ollut mukana pelastustöissä, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun olen loukkaantunut,” hän kertoi julkaisun yhteydessä.

”Opin, miten reagoin tällaisessa tilanteessa sekä fyysisesti että henkisesti. Nyt tiedän, miltä tuntuu horjua takaisin 13 kilometriä sivilisaatioon, miltä tuntuu taistella pyörtymisen, oksentamisen tunteita vastaan ja pitää jalkansa liikkeessä. Heitin jopa vitsejä matkan varrella,” hän jatkaa.

Lotta kertoi lähimpien sairaaloiden olleen puolen päivän ja hankalan ajomatkan päässä.

”Mikä ei ole kovin hyvä vaihtoehto sillä hetkellä. Tai odottaa helikopteria, joka ei pääse lentoon huonon sään vuoksi ja tietää, ettei tilanne välttämättä muutu. Tiedän nyt, miten toimin ja luotan itseeni paljon enemmän. Parasta oli ihmisten ystävällisyyden kokeminen monissa muodoissa. Olen ikuisesti kiitollinen,” hän lisää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos