Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Lost-sarjan tähti teki paljastuksen Amanda Seyfriedistä: näin hän käyttäytyy kulisseissa!

Lost-sarjan tähti teki paljastuksen Amanda Seyfriedistä: näin hän käyttäytyy kulisseissa!
Instagram / Amanda Seyfried

Lost-sarjasta tuttu Naveen Andrews tähdittää hiljattain ulos tullutta minisarjaa, The Dropoutia, yhdessä näyttelijä Amanda Seyfriedin kanssa. Andrews paljasti hiljattain Seiskalle, millaista sarjan kuvaaminen oli Seyfriedin kanssa.

Hän sanoi ihastelleensa Amandan suoritusta, vaikka näyttelijätär on komistusta jopa 17 vuotta nuorempi.

”Amanda ei ikinä valittanut mistään. Esimerkiksi en itse oikein tykkää siitä, että kuvauksissa voi välillä saada uuden version käsikirjoituksesta kuvauspäivälle. Päivitetyssä versiossa on yleensä uusia repliikkejä. Amanda ei välittänyt muutoksista, ja niinpä minäkin suhtauduin niihin sitten rennommin,” hän kertoi Seiskalle.

Naveen ja Amanda näyttelivät sarjassa pariskuntaa.

”Se vaikutti paljon meidän yhteistyöhömme. Eläydyin rooliini Elizabethin kumppaniksi. Havahduin yllättäen siihen, että olin kuvauksissa kuin yleisö, joka ihailee Amandan roolisuoritusta.”

Hän kertoo olleensa suorastaan hämmentynyt Amandan roolisuorituksesta.

”Hän näyttelee Elizabethia teinistä aikuisikään asti, ja sai jopa äänensä kuulostamaan aivan roolihahmoltaan. Siihen päälle vielä meikit ja kampaukset sekä Elizabethin intensiivinen katse. Hän kerran jopa yllätti minut eläytyessään rooliinsa täysin, kun harjoittelimme kohtausta. Amanda käveli suoraan minua kohti, ja tuntui aivan Elizabethilta. Se oli hämmentävää.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos