Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Lola Odusogan suorasukainen vastaus uteliaille seuraajille: ”Kauhee homma kertoa…”

Lola Odusogan suorasukainen vastaus uteliaille seuraajille: "Kauhee homma kertoa..."
Instagram / @lolaodusogaofficial

Somevaikuttaja ja entinen Miss Suomi Lola Odusoga kertoi jokin aika somessa satuttaneensa polvensa.

Hän on päivittänyt Instagramissa materiaalia kertoen polvensa kuntoutuksesta. Ilmeisesti seuraajia on kiinnostanut, mitä Lolan polvelle on tapahtunut.

”Kauheasti on kyselty taas yksitellen ja erikseen mitä on käynyt mun polvelle, miten, miksi, millä tavalla, onko vahinko, sairaus, operaatio, mitä, ja mitä tehdään vai tehdäänkö vai eikö tehdä ja mitä ikinä jos miksi ja koska ja milloin. Huh,” Lola sanoo.

Hän kehottaa suorasukaisesti seuraajiaan katsomaan ja kuuntelemaan Saikkupäiväkirjat, joissa hän kertoo polvensa tilanteesta. Lola sanoo, ettei hänellä ole aikaa vastata jokaiselle erikseen ja kehottaa seuraajia myös käyttämään Googlea.

”Valitettavasti on kauhee homma kertoa monelle samoja asioita koko ajan ja erikseen, ei valitettavasti riitä oma aika siihen. Ja btw, meidän joidenkin kohalla myös onneksi toisinaan googlekin tietää ja täällä myös postaukset avaavat asiaa, jos vaan jaksaa katsella vähän alaspäin,” entinen missi sanoo.

”Ymmärrän että on kiva kuulla henk koht nämä selostukset ja päästä oikeen keskustelemaan asiasta, mutta mulla ei siihen tahdo löytyä nyt niin paljon aikaa kun se vaatisi. Joten parempi kuin että jää ilman vastausta, voi olla toisinaan hakea sitä tietoa sieltä missä sitä on tarjolla,” hän jatkaa.

Hän toivotti seuraajilleen lopuksi vielä hyvää viikkoa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos