Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Lola Odusogan nostalginen kuva 20 vuoden takaa: ”Äitiys on ollut…”

Lola Odusogan nostalginen kuva 20 vuoden takaa: "Äitiys on ollut..."
Instagram / @lolaodusogaofficial

Miss Suomi 1995 Lola Odusoga julkaisee somessa usein viehättäviä kuvia ja kertoo myös omasta arjestaan.

Lola julkaisi hiljattain Instagramissa nostalgisen kuvan 20 vuoden takaa. Kuvassa hän pitää vastasyntynyttä vauvaansa sylissään.

Hänen lapsensa täytti muutama päivä sitten 20 vuotta ja Lola puhui äitiydestä ja kokemuksistaan vuolaasti kuvan kuvatekstissä.

”En tiennyt, että on mahdollista itse luoda maailmaan yksilö joka on niin fiksu, niin kiltti, niin suvaitsevainen ja ymmärtäväinen, niin vahva mutta herkkääkin herkempi, niin kaunis sielu,” Lola kiittelee kuvatekstissä.

”Äitiys on ollut palkitsevinta mitä oon kokenut. Samalla se on ollut opettavaisinta. Se on ollut parasta, ja samalla se on ollut raastavinta koittaa suojella lastaan kaikelta ympäröivältä pahalta ja ennen kaikkea muiden ihmisten pahuudelta,” hän sanoo.

”Jos oon ollut elämässäni aina valmis taistelemaan omien ja muidenkin ihmisten oikeuksien puolesta, niin taistelu oman lapsen oikeuksien puolesta ja kohdalle osuneita vääryyksiä vastaan, se on vielä ihan omalla levelillään se,” Lola jatkaa.

Lola on jopa katkaissut yhteistyökumppanuuksia sen takia, miten hänen lastaan on kohdeltu.

”En osannut koskaan kuvitellakaan, että kävisin näin syviä ja rakentavia keskusteluja mun oman lapseni kanssa, enkä totisesti osannut odottaa, että lapseni olisi se joka ymmärtää ja kannustaa mua mun työasioissa ja uusissa tavoissa tehdä työtäni, paremmin kuin yksikään toinen ihminen,” hän jatkaa.

”En tiennyt, että lapseni voisi opettaa mulle näin paljon mitä häneltä jatkuvasti opin,” hän vielä lisää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos