Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Lola Odusogan lomakuva auringosta: avautuu samalla Patreonista

Lola Odusogan lomakuva auringosta: avautuu samalla Patreonista
Instagram / @lolaodusogaofficial

Vuoden 1995 Miss Suomi ja nykyinen somepersoona ja malli Lola Odusoga aloitti viime vuoden puolella maksullisen sisällön julkaisemisen Patreonissa.

Moni onkin arvuutellut, mitä maksumuurin takana on. Lola julkaisi hiljattain somessa lomakuvan, jossa hän poseeraa biksut yllään ja kertoo kuvatekstissä, että Pateronin pyörittäminen on ollut hauskaa.

”Viime viikonloppuna tuli puol vuotta siitä kun liityin Patreoniin Ja on ollut niin hauskaa!” Lola paljastaa somessa.

”Moni järkytty ja yllätty ja meinas tukehtuu aamukahviinsa kun kuuli, joillain meni pasmat sekaisin ja mentiin taas nollasta sataan ja toiseen ääripäähän. Mitä nyt? Aikuisviihdettä? Alastomuutta? Nytkö myydään itseä? Herra mun vereni! Juu ei kyl mitään näistä. LOL,” Lola nauraa.

”On jotenkin viihdyttävää seurata miten halukkaita ihmiset on aina uskomaan sitä hurjinta ja pahinta kun puhutaan naisesta, ja etenkin jos puhutaan musta. Unohdetaan ikään kuin tarkoituksella se, mitä joku on ja mitkä hänen rajansa ovat. Halutaan uskoa, ja toivotaan jopa että oi että, no nyt se mokaa,” hän sanoo.

Hän sanoo, ettei ottanut ennakkoluuloa yllätyksenä ja pohti Patreon-tiliä jopa pari vuotta.

”Mutta hei, ei oo mun syy ole että oon vaan jengille liikaa, enkä aio pienentää itteeni kenekään takia,” hän lisää.

”Oon aina sanonut että tee asioita ja töitä jota rakastat! Tee säkin, ja elä sellasta elämää mistä nautit, niin sillon ei muiden tekemiset ja onnellisuus triggeröi ehkä ihan niin paljon. Yksikin negatiivinen kommentti toiselle ihmiselle on liikaa. Ja jep, teen jatkossaki mitä mä haluun,” hän päättää.

Katso Lolan lomakuva täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos