Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Lola Odusogalla poikkeuksellinen asumisjärjestely: ”Oon aina halunnu testata…”

Lola Odusogalla poikkeuksellinen asumisjärjestely: "Oon aina halunnu testata..."
Instagram / @lolaodusogaofficial

Miss Suomi Lola Odusoga kertoi aikaisemmin Instagramissa aikovansa viettää Helsingissä jonkin aikaa tänä syksynä. Hän etsi Instagramin kautta itselleen majapaikkaa ja kertoi salaperäisesti, että suunnitelmissa on jotain jännittävää.

Nyt Lola on paljastanut kokeneensa Helsingissä asuessaan mielenkiintoisen asumisjärjestelyn. Hän nimittäin vietti jonkin aikaa asuntoveneellä.

”Kuten Vareksessakin roolihahmoni Donna aikanaan vietti jonkin verran aikaa asuntoveneellä, mäkin oon aina halunnu testata asumista sellasessa,” Lola paljastaa.

Hän kertoo etenkin aamu-uintien houkutelleen.

”Fantasioin isosti siitä miten mun työaamut alkais uinnilla ”oman kodin” takaterdeltä ja nauttisin aamukahvit terdellä auringon noustessa,” hän kertoo.

Suunnitelmiin tuli kuitenkin pieni muutos ja Lola hankki liput Flow-festareille.

”Mutta sattuman kautta tuli hankittua liput Flow -festareille, ja koska veneen sijainti oli Mustikkamaalla, ni näin yhtälön jota en voinut missata: kävellen festareille ja sieltä ”kotiin”,” hän lisää.

”Perjantaista keskiviikkoon vietin asuntovene tukikohtanani, ja tein mun toimistoduuneja, kävin juhlimassa Flowssa, kävin tekee kuvauksia muissa kaupungeissa lauantaina, maanantaina ja tiistaina, ja nautin kertaalleen rantaravintolan herkuista ja ehtihän tuolla käydä vieraitakin,” Lola jatkaa.

Hän kertoo pitäneensä etenkin auringosta, aamu-uinneista, rauhallisesta sijainnista, meren läheisyydestä ja veneen puitteista.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos