Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Lola Odusogalla oli viisi vuotta sitten yllättävä ongelma: ”Se oli pelkkä haaste”

Lola Odusogalla oli viisi vuotta sitten yllättävä ongelma: "Se oli pelkkä haaste"
Instagram / @lolaodusogaofficial

Miss Suomi, malli ja nykyään kirjailija Lola Odusoga on puhunut paljon somessa ulkonäköön liittyvistä paineista ja korostanut luonnollista kauneutta ja sen hyväksymistä.

Hän julkaisi hiljattain Instagramissa kuvia, joissa hän esittelee luonnollisen afronsa. Noin viisi vuotta sitten Kaunis elämä-sarjan aikana Lola mietti paljon hiuksiaan ja koki hiuksensa jopa ongelmaksi.

”Sillon olin isosti tän afro-asian äärellä, ja aivan solmussa ja ongelmissa oman hiuskuontaloni kanssa. Se oli pelkkä haaste ja ongelma,” hän kirjoittaa hiuskuvien yhteydessä.

Samassa kuvasarjassa hän näyttää vanhat somejulkaisunsa, joissa hän avautuu hiuksistaan ja niiden saamasta huomiosta. Nyt Lola on kuitenkin jo sinut kauniin, mutta ilmeisesti oikukkaan afronsa kanssa, mutta reitti siihen ei ollut helppo.

”Mutta onnex asiat sittemmin muuttui noista kirjotuksista joka tavalla. Oon puhunut tosi paljon ulkonäöstä ton jälkeen, ja sehän on yks mun suurimmista puheenaiheista nykyään.”

”On tietyllä tapaa outoa ja myös vähän surullista, että jollain (mulla) meni 40 vuotta hyväksyä oma ulkonäkönsä tältä osin,” hän lisää.

”Oman kirjani myötä toivon, että se tapahtuu muille hiukan aikasemmin,” Lola miettii.

Lolan uusi kirja Lolan suuri salaisuus kertoo tytöstä, joka osaa puhua hiustensa kanssa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos