Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Lenita Airisto paljasti: Spede yritti raiskata hänet kostona

Lenita Airisto paljasti: Spede yritti raiskata hänet kostona
Instagram / Seiska

Diplomiekonomi-toimittaja Lenita Airisto kertoi kirjassaan Noitanaisen ilosanoma, että Pertti ”Spede” Pasanen yritti raiskata hänet vuonna 1991. Kirjan ilmestymisen jälkeen myös vuoden 1988 Playboy-malli Katariina Souri ja Vesku Loirin entinen kihlattu Marita Hakala ovat kertoneet olleensa samanlaisessa pulassa koomikko Pasasen kanssa.

Lenita avasi tapahtumia nyt Seiskalle tarkemmin.

”Monilla näillä naisilla, jotka ovat solidaarisesti tuoneet omat tarinansa esille, on ollut jonkinlaisia työsuunnitelmia Speden kanssa. Minä taas en tuntenut häntä lainkaan,” Lenita aloitti.

Kirjan paljastukset saivat aikaan kohua, mutta Lenitaa ei moinen häiritse. Hän kertoi Seiskalle tapahtumista.

”Spede lähestyi minua eräässä tilaisuudessa ja kysyi, voisinko tulla hänen talliinsa. Vastasin hänelle, että eivätkös ne hevoset ole Riitta Väisäsen heiniä,” Lenita kertoi.

Spede ei kuitenkaan ottanut kieltävää vastausta vastaan, vaan jatkoi suostuttelua.

”Kerroin hänelle, kuinka minulla oli oma tuotantoyhtiö, pienvientiä, promootioita ja maailmankiertueita ja ettei minulla ollut mitään kiinnostusta hänen projekteihinsa. Siltikin Spede vain intti, jolloin jouduin sanomaan, ettei hänen fyrkkansa edes riittäisi minuun!”

Myöhemmin Lenita haastatteli Spedeä Seitsemäs hetki-ohjelmassa, jonka jälkeen kohtalokkaat tapahtumat jättivät Lenitaan trauman.

”Se tapahtui haastattelun jälkeen ja tuli aivan puskista. Eikä siinä ollut minkäänlaisesta kiinnostumisesta kyse. Se oli pelkkä väkivallan ilmaisu.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos