Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Kylie Jenner sai kuraa niskaansa meikkitaitelijalta: Jenner kosmetiikkalaboratoriossa ilman suojavarusteita

Kylie Jenner sai kuraa niskaansa meikkitaitelijalta: Jenner kosmetiikkalaboratoriossa ilman suojavarusteita
Instagram / Kylie Jenner

Somejulkkis Kylie Jenner tunnetaan Kylie Cosmetics -kosmetiikkabrändistään. Hiljattain Jenner julkaisi kuvan itsestään laboratoriossa labratakki päällään, hiukset auki ja ilman asiaankuuluvia suojavarusteita. Emmy-palkittu meikkiartisti Kevin James Bennett otti kärkkäästi kantaa asiaan.

”Olen kosmetiikan tuotekehittäjä ja työskentelen kosmetiikkatehtaiden ja -laboratorioiden kanssa. Minulla on todella lyhyet hiukset, eikä minun ole silti koskaan sallittu astua tehtaaseen tai laboratorioon ilman hiusverkkoa, kenkäsuojia, maskia sekä suojahanskoja,” Bennett kirjoittaa julkaisussaan.

Bennet kyselee myös, mikä italialainen labra on päästänyt Jennerin tilaan ilman suojavarusteita ja sanoo, että kehottaa asiakkaitaan välttämään kyseistä laboratoriota.

Jennerillä oli kuitenkin vastus valmiina.

”Kevin, tätä kuvaa ei ole otettu tuotantolaitoksessa. En ikinä jättäisi noudattamatta hygieniasäädöksiä, eikä niin tekisi kukaan muukaan julkkis tai kosmetiikkabrändin omistaja. Olen samaa mieltä, että sitä on mahdotonta hyväksyä. Tämä on pieni, henkilökohtainen tila, jossa voin tehdä omia näytteitäni ja ottaa kuvia sisällöntuotantoa varten. Tämä ei ole lähelläkään massatuotantoa. Kukaan ei aseta asiakkaita vaaraan! Häpeä Kevin valheellisen tiedon levittämisestä!,” Jenner kirjoittaa kommentissaan.

Kevin on kuitenkin epäileväinen, sillä Jenner katselee kuvissa hyvin arvokasta homogenisoivaa sekoituskattilaa, johon mahtuu tuotetta 50 litraa. Hän huomauttaa myös, että Jennerillä on päällään oikea labratakki.

”Tämä ei ole tuotantolaitos? Tämä on henkilökohtainen tila? Vau, täällä on nyt sumutus käynnissä,” Bennett toteaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos