Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kourtney Kardashian on kotiutunut sairaalasta – lääkärit pelastivat lapsen hengen

Kourtney Kardashian on kotiutunut sairaalasta - lääkärit pelastivat lapsen hengen
Instagram / @kourtneykardash

Kardashianien klaaniin kuuluva Kourtney Kardashian joutui joitakin päiviä sitten sairaalaan raskauteen liittyvien komplikaatioiden takia.

Hänen miehensä Travis Barker keskeytti Blink 182-yhtyeen kanssa vetämänsä kiertueen ja palasi takaisin Yhdysvaltoihin ollakseen vaimonsa tukena.

Nyt Kourtney on päässyt sairaalasta ja hän kertoi Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä, että syntymättömälle poikalapselle tehtiin kiirellinen sikiönleikkaus.

”Olen ikuisesti kiitollinen uskomattomille lääkäreilleni vauvamme hengen pelastamisesta. Olen ikuisesti kiitollinen miehelleni, joka ryntäsi viereeni kiertueelta ollakseen kanssani sairaalassa ja hoiti minua sen jälkeen, kallioni. Ja äidilleni, kiitos, että pidit kädestäni kiinni tämän läpi,” Kourtney sanoo Instagramissa.

”Kolme todella helppoa raskautta aikaisemmin kokeneena en ollut valmis pelkäämään kiireellistä sikiönleikkausta. En usko, että kukaan, joka ei ole kokenut samanlaista tilannetta, voi alkaa ymmärtää sitä pelon tunnetta. Minulla on täysin uusi ymmärrys ja kunnioitus niitä äitejä kohtaan, jotka ovat joutuneet taistelemaan vauvojensa puolesta raskauden aikana,” hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos