Pidetään yhteyttä

Huumori

Koomikko Chelsea Handlerilla on viesti kaikille maailman miehille: hupaisan arvokkaat neuvot

Koomikko Chelsea Handlerilla on viesti kaikille maailman miehille: hupaisan arvokkaat neuvot
Youtube / Jimmy Kimmel Live

Koomikko Chelsea Handler on koko viikon ollut vierailevana juontajana ohjelmassa Jimmy Kimmel Live. Hän on vitsaillut muun muassa vakava-aiheisella aborttilain poistamisella Yhdysvaltain perustuslaista. Tämän seurauksena ainakin puolet Yhdysvaltojen osavaltioista aikoo perua oikeuden aborttiin.

”Mutta kuten naisten oikeudet, niin kaikki hyvä loppuu aikanaan,” Handler vitsaili viimeisen juontokeikkansa alussa.

Handler puhuu muun muassa siitä, kuinka miehet ovat suhtautuneet aborttilain muutokseen.

”Viime viikkoina miehet ovat reagoineet kaikenlaisilla oudoilla tavoilla aborttikeskusteluun. Siitä asti, kun korkein oikeus teki aborttipäätöksensä, urologit ovat huomanneet ajanvarauksien vasektomiaan nousseen. Tämä vain todistaa sen, että miehet tekevät mitä tahansa välttääkseen kondomin käyttämistä,” Handler vitsailee.

”En ole itse koskaan koskaan tehnyt vasektomia, mutta haluaisin kokeilla sitä ihan ensimmäiseksi Samuel Alitoon, Handler sanoo viitaten korkeimman oikeuden tuomariin, joka halusi perua aborttilain.

Naiset saivat Yhdysvalloissa äänioikeuden vuonn 1919. Nyt Handler kuitenkin ehdottaa uutta muutosta.

”Se on perustuslaki 28, eli poistetaan miehiltä äänioikeus. Äänestämisellä on suuri vastuu ja vuosien aikana miehet ovat osoittaneet kerta toisensa jälkeen, että heiltä puuttuu tarpeellinen päätöksentekokyky. Joten käännetään tämä tilanne naisten vuoksi. Jos teemme näin, niin ehkä voimme palauttaa Yhdysvallat tilaan, jossa se ei ole niin perseestä,” Handler sanoo.

Seuraavaksi Handler nasauttaa ilmoille pari vinkkiä ihan jokaiselle maailman miehelle.

”Mutta toivottavasti meidän ei tarvitsisi tehdä sitä. Miehet, jos ette halua, että hyökkäämme teidän oikeuksienne kimppuun, niin teidän kannattaa nostaa karvaiset perseenne ylös ja liittyä taisteluun meidän oikeuksiemme puolesta,” Handler lisää.

”Minä vähän hätiköin pyytää miehiltä apua, koska tiedän, mitä tulee tapahtumaan. Miehet tulevat minulle selittämään, miten voin voittaa oikeuteni takaisin. Mitäpä jos te tekisitte vaihteeksi jotakin, kuten pitäisitte suunne kiinni, ellette aio huutaa: ”Hänen vartalonsa, hänen päätöksensä”,” Handler sanoo.

Handlerin viimeisin vinkki miehille on kuitenkin ehkä se kaikista arvokkain.

”Älkääkä keskeyttäkö meitä, kun puhumme, koska olemme kyllästyneitä siihen. Älkääkä sanoko meille: ”Relaa”, koska se tarkoittaa: ”Ole hiljaa”. Ja miksi meidän pitäisi olla hiljaa, koska ajatuksemme ovat usein paljon mielenkiintoisempia kuin mikään, mitä teillä miehillä on sanottavana,” hän päättää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos