Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kirsi Salo sanoo suorat sanat Seiskasta: ”Lehtenä Seiska on…”

Kirsi Salo sanoo suorat sanat Seiskasta: "Lehtenä Seiska on..."
Instagram / @kirsisalo

Juontaja ja mediapersoona Kirsi Salo on ollut viime aikoina otsikoissa parisuhteensa päättymisen tiimoilta.

Parisuhteen päättymisestä uutisoi muun muassa Seiska.

Nyt Kirsi on julkaissut Instagramissa kuvaparin, jonka yhteydessä hän lataa suorat sanat viihdelehti Seiskasta. Seiskaa on kritisoitu niin julkkisten kuin lukijoidenkin keskuudessa, mutta Kirsillä on Seiskasta vain positiivista sanottavaa.

”Seiska kävi tekemässä päätösjutun sarjaansa, jossa on seurattu taloni valmistumista. Samassa selviää, että mies on vaihdettu kanoihin,” Kirsi sanoo.

”Ja tämän haluan mainita, koska Seiskaa mollataan niin paljon. Lehtenä Seiska on minulle ollut aina luotettavin kumppani. Ikinä ei ole heidän kanssaan käynyt niin kuin muun ns. valtamedian kanssa usein, että jutussa väännetään väkisin joku ihan omituinen kuva sinusta. Toimittaja on saapunut selvästi taskussaan toimeksianto, jonka mukaan juttu tehdään, ihan sama mikä on totuus,” hän jatkaa.

”Seiska on aina pyrkinyt siihen, että juttu on mahdollisimman todenmukainen ja heijastaa tunnelmiaan myöten totuutta. Kiitokset ja propsit siis Seiska siitä,” hän kiittelee.

”Ja PS. Olen edelleen pölyinen ja likainen, mutta stressi on ohi. Olen taas oma itseni, onnellinen,” Kirsi sanoo viitaten Seiskan jutun otsikkoon parisuhteen päättymiseen liittyen.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos