Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kirja: Näin pahalta Sointu Borgista tuntui 25-vuotiaana: samaistuttava paljastus

Kirja: Näin pahalta Sointu Borgista tuntui 25-vuotiaana: samaistuttava paljastus
Instagram / @sointuorvokki

Yrittäjä Sointu Borg paljasti Instagramissaan, että 25-vuotiaana hänen elämänsä ei ollut kovin loisteliasta.

Hän lainasi itseään omasta kirjastaan Röyhkeästi rohkea: Näin haistatat asialliset vi**t.

Kirjoituksen alussa hän kertoo napanneensa kaupasta lonkeroa ja tupakkaa ja suunnanneensa vanhempiensa kodin liepeillä sijaitsevaan metsään.

”Sytytän savukkeen ja avaan Instagramin. Yksi kaveri on hulppealla ulkomaanmatkalla, toinen on mennyt kihloihin. Kauppiskaverini on ostanut jälleen uuden sijoitusasunnon, ja luokkatoverini ala-asteelta odottaa vauvaa. Kaikilla näyttää pyyhkivän aivan saatanan hyvin. Kolmannen sijoituskämppänsä ostanut kurssikaverini tuskin juo tällä hetkellä metsässä lonkeroa piilossa vanhemmiltaan,” Sointu lainaa itseään.

Seuraavaksi hän tajuaa, että hänen elämänsä ei ole siinä pisteessä, missä hän haluaisi sen olevan.

”Sitten se iskee. Pysähdyn tuijottamaan palavaa röökiä sekä juuri avaamaani verkkopankin tiliotetta. Ei helvetti, täytän muutaman viikon päästä 25 vuotta. Mitä minä oikein teen?”

”Tajuan olevani luuseri. Olen vanhempieni kellarissa majaileva, täysin vailla suuntaa oleva persaukinen vaimoksi kelpaamaton hutsu. Tumppaan röökin maahan ja tunnen kuinka kurkkuani kuristaa. Minun on kohdattava totuus: en ole oikeasti onnellinen. Ihmissuhteeni ovat vankiloita, joista en uskalla lähteä. Jos lähtisin, olisin täysin yksin. Tililläni komeilee sata euroa. Minulla ei ole säästöjä, ei omistusasuntoa, ei kumppania, ei mitään. Yritystoimintani on mitätöntä kioskikauppaa. Näillä tienesteillä ei lennetä Malediiveille, ei edes Ouluun ja takaisin,” hän jatkaa.

”Elämäni ensimmäinen eksistentiaalinen sokki lävähtää kasvoilleni kuin märkä ja homeinen rätti. Koen, että olen jäänyt kaikesta ja kaikista jälkeen ja tehnyt tulevaisuuteni suhteen täysin vääränlaisia valintoja. En ole saavuttanut täyttä potentiaaliani. Elämässä on pakko olla jotain enemmän. Jotain muutakin kuin loiventavan kiskominen kakkospäivän aamuna porukoiden lähimetsässä,” hän miettii kirjoituksessa.

Hän muistuttaa kirjoituksen lopussa, että neljänneselämän kriisi voi iskeä keneen tahansa.

”Mikäli quarter life crisis koputtelee tai tunnet muuten vaan olevasi ”muista jäljessä”, niin suosittelen lukaisemaan,” hän sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos