Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kerttu Rissanen toi Kap Verdestä kotiin ikävän taudin

Kerttu Rissanen toi Kap Verdestä kotiin ikävän taudin
Instagram / @kerttumatilda

Personal trainer ja Salatut elämät-näyttelijä Kerttu Rissanen oli hiljattain Afrikassa treenileirillä.

Hän julkaisi maaliskuun 22. päivä aurinkoisen kuvan Afrikan maisemista.

”Kap Verde day 1. Terkut täältä! Ollaan alotettu @kipatiivola :n kanssa @tjäreborg treeniloma ihanan porukan kanssa,” Kerttu kertoi maaliskuun loppupuolella.

”Tänään vedettiin aamutreenit ja tutustuttiin kaupunkiin ja päätettiin päivä auringon laskiessa liikkuvuus/joogaharjoitukseen! Kiitollinen et saa olla täällä ja tehdä tätä työtä, parasta. Kap Verde vaikuttaa kauniilta, symppikseltä ja tosi rennolta paikalta! Tulee kiva viikko!” hän intoili tuolloin.

Nyt Kerttu on palannut kotiin matkaltaan, mutta ilmeisesti Afrikasta oli tarttunut mukaan ikävä tuomine, nimittäin vatsapöpö.

”Kävin just lääkärissä, sain Afrikasta jonkun vatsabakteerin! Eilinen yö ja tää aamu oli semi tuskaa, kaikki tulee niin sanotusti ylös. Nyt maitohappobakteerit käyttöön ja nesteytystä, lääkäri epäili et menee onneks itsestään ohi pian et nää on aika yleisiä reissussa! Jos ei mee nii sit lisätutkimuksiin et saa antibiootin,” Kerttu kertoi Instagramissa maanantaina.

Tiistainakaan olo ei ollut vielä parempi.

”Täällä sama olo kun eilen. Loppuyön ravasin vaan vessassa ja olo yhtä voimaton kun eilen. Aamulla sain onneks nukuttua sit 12 asti ku yöllä unet jäi aika vähiin,” hän mietti.

”Nyt vedän precosaa ja toivon et ruoka pysyy sisällä et saa energiatasot ylös.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos