Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Kerttu Rissanen pääsi vihdoin ulosteensiirtoon: kertoo, miltä nyt tuntuu

Kerttu Rissanen pääsi vihdoin ulosteensiirtoon: kertoo, miltä nyt tuntuu
Instagram / Kerttu Rissanen

Salatut elämät-sarjasta tuttu Kerttu Rissanen on viettänyt kesää sairastellen. Hän on muun muassa joutunut syömään antibioottikuuria ja saanut selville, että hänellä on raudanpuuteanemia, joka on vienyt voimat.

Nyt Kerttu on vihdoin päässyt ulosteensiirtoon, mikä on auttanut häntä kohti terveempää huomista. Salkkari-tähti on päivittänyt kuulumisiaan Instagramiin.

”Kesän viimeisiä päivä ja vihdoin pikkusen jo hymyilyttää. Mulle tehtiin ulosteensiirto eilen, koko kesän olin kärsiny clostridium difficile-suolistobakteerista ja olo oli jo todella huono…,” hän aloittaa.

”Ei uskalla vielä täysin iloita, mut olo on tänään jo selkeästi parempi ja tuntuu että tää todella toimii jee! En kyllä tienny et voi tällanenki kamaluus antibioottikuurista tulla.”

”Toipuminen vielä kesken ja keho on heikko, mut tänään elämä on taas tuntunut pitkästä aikaa kivalta! Arvostaa terveyttä aivan eri tavalla, niinku pitäis joka päivä muistaa arvostaa. Toivon et pääsisin pian jo kevyemmin alottelemaan jumppajuttuja!”

Hän lisää vielä, että syyskuussa hän pääsee rautainfuusioon, jolloin väsymyksen pitäisi väistyä. Samalla hän kiitti osaavia hoitajia ja lääkäreitä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos