Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kerttu Rissanen karisti Suomen pölyt jaloissaan: tätä matkaa hän on odottanut koko elämänsä

Kerttu Rissanen karisti Suomen pölyt jaloissaan: tätä matkaa hän on odottanut koko elämänsä
Instagram / @kerttumatilda

Salkkareista tuttu Kerttu Rissanen on vihdoin päässyt lähtemään unelmamatkalleen. Hän on koko elämänsä haaveillut matkasta Uusi-Seelantiin ja nyt toive on vihdoin toteutunut.

”Nyt mä meen! Tuli oikein itku kun tää nyt oikeesti tapahtuu, mun unelmamatka! Oon monta vuotta haaveillu Uuden-Seelannin reissusta ja nyt se toteutuu,” hän intoili Instagramin tarinoissaan.

Seuraavaksi hän päivitti Instagramin tarinoissa fiiliksiä saapumisensa jälkeen. Matka oli väsyttävä, mutta Kerttu on innoissaan uudesta seikkailustaan.

”Seikkailu on alkanut! Täällä mä vietän vähän yli kuukauden reissussa. Oon viel semi pihalla tost matkustamisesta mut selvisin silti jo Les Mills-salille jäsenyyttä hakemaan, first things first,” hän kirjoittaa.

”Ihmiset vaikuttavat tosi ystävällisiltä täällä ja Auckland on täynnä kivoja ravintoloita.
Oon matkustanut aiemminkin yksin, mut menee taas hetki tottua tähän et on all by myself. Yksin reissaaminen on oikeesti jees! Ja sit kiva et mama tulee tänne ennen joulua,” hän kirjoittaa.

Seuraajat ovat toivotelleet Kertulle hyvää matkaa ja kommentoineet kannustavasti. Kommenttikenttä on täyttynyt muun muassa sydämistä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos